Haydi partimize :)En sevimli yetişkinler burda :):)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilan
[size=medium]
Bilirsiniz çocuklar yetişkin kıyafetleri giymekten büyük mutluluk duyarlar bizde onları mutlu etmek adına bir yetişkin partisi düzenledik.Önce veli toplantılarımızı çok merak ettikleri için çocuklarımızla bir veli topantısı yaptık :) sonrada sabah birlikte yaptığımız pastayı yedik ve sonra  tamamen onların isteği doğrultusunda eğlendik:) Çok güzel bir gündü :)
[/size]

ne tatlı görünüyolar...çokta yakışmış kıyafetleri...yüzlerinden belli ne kadar eğlendikleri...

evet gerçekten çok eğlenmişler yüzlerinden belli....hele son resim yok mu....ayakkabılarda pek yakışmış:D:D:D

[size=medium]
Evet arkadaşlar gerçekten çok eğlendik o kadar güzel duruyorlardıki o kocaman kıyafetlerin içinde :):)
[/size]

allahım ne şeker olmuşlar öyle.ben ayakkabılarına ve terliklerine bayıldım))))

denisse' Alıntı:
Dilan'cım harika görünüyorlar... Tek kelime ile muhteşem... Çok eğlenmişe benziyorsunuz! =)

[size=medium]
Evet denisse çok eğlendik :) zamanında annemin kocaman topuklu terliklerini giydiğimi ve bundan çok zevk aldığımı hala unutmadım umarım onlar içinde unutulmaz bir gün olmuştur :) Teşekkür ederim canım :)

nevertheless' Alıntı:
Saol canım :) daha o eteklerin altındaki görünmeyen ayakkabılar var kii süperdii :D:D
[/size]

bravo çok güzel bir fikir. paylaşım için teşekkürler. bu arada hepsi de çok şirin hatta şirin ötesi çıkmışlar.

Çok hoşlar, farklı ve eğlenceli bir etkinlik olmuş, paylaşım için teşekkürler :)

cadıya bak nasıl gülüyo çok iyi fikir beğendim.çocukluğum aklıma geldi. süslenip annemin kıyafetlerini giymiştim. hem kendime hem salon takımına makyaj yapmıştım:)

[size=medium]
Rica ederim arkadaşlar :)
Sevilnas'cım gerçektende şirin ötesi çocuklar :) rica ederim canım :)

Baran bende çocukluğuma dönebilmeyi çok isterdim o gün :) herşeyden muhafsın düşünsene süper bişi :36_7_8::36_7_8:
[/size]

çook sevimliler hepsi tesekküler...

ay çok sevimli olmuşlar yaa ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri