hangi yayının planını önerirsiniz ( yardımınızı bekliyorum)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabia-yagmur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rabia-yagmur
bir yıl ücretli çalıştım tüm anaokulunun seçtiği ellerinde bulunan yıllık ve günlük planı verdiler kullanmak zorunda kaldım. bu yılda kadromda ilk yıldı yarı dönemden itibaren aldım önceki öğretmenin planını kullandım aksaklık olmasın diye. ama hiç iyi planlar degildi hepsi kendini tekrarlıyordu. bana önerebileceginiz bir yayın var mı hem yıllık planını kullanabilecegim hem de günlük planlarını. deneyimli hocalarım ve sayfa yöneticileri yardımlarınızı bekliyorum. üzerinde degişiklik yapıcaz tabiki ama yeniden plan yazıyor gibi degişiklikler yapmak istemiyorum.

hocam biliyorsunuz bu sene yeni bir program uygulanacak o yüzden bir belirsizlik var
hangi planı kullanırsanız kullanın üzerinde öğrencilerinizin gelişimine uygun değişiklikler mutlaka yapmanız gerekiyor
bence yeni dönem başlamadan planınıza karar vermeyin

Slm Hocam bencede biraz bekleyin hem öğrencilerinizi gözlemledikten sonra size uygun planı daha kolay karar vereceksinizdir,birde tüm yayın evleri yıllık ve günlüklerini yayınlamadı.siz öğrencilerinizi gözlemlerken onlarda yayınlanmış olur.Ben 3 yıldır Oluşum yayıncılık yıllık ve günlüklerini kullanıyorum tabi kendi bulduğum şartalara ve çocuklarımın gelişim düzeylerine uygun şeklinde uyarlayarak kullanıyorum.henüz oluşum yayıncılık çıkarmadı bende bekliyorum çıktığında sizde incelersiniz.şimdiden kolay gelsin BAŞARILAR SİZİNLE OLSUN:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri