Hangi üniversiteyi seçmeliyim???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arezoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Sakarya dan da uzak durun arkadaşlar..

bence çanakkale onsekiz mart ünv

Kesinlikle gaziyi tercih etmelisin bu dalda en eski üniversite ve çok verilen eğitim süper

Bence de Çanakkale Onsekiz Mart Ünv

arkadaşlar aö çocuk gelişimi okumak için nekadar puan gerekiyor ve bu yılki kontenjanı bilen varmı?

tabi ki marmara

bence açık öğretim fakültesi...
yani zaten üniversitelerin nerdeyse tamamı ezbere dayalı bi eğitim veriyo(şu kitaptan şu sayfadan sorumlusun diyolar) açık öğretim de öyle hem usta öğretici olarak görev yapıyosun mezun olana kadar ve düşünsene normal bi üiv den mezun olan birinin meslekte ilk çalışma yılıyken açık öğr. mezununun 5. yılı oluyo verdiği tecrübede çok farklı

tabiii ki Marmara....sadece Okul Öncesi Eğitim değil Eğitim Fakültesi deyince ilk akla gelen ünv marmaradır .) Okul Öncesi Eğitimin öncülerinin bir çoğu Marmara ünv de....

ilkay arkadaşımın pamukkale ilgiliolumsuz düşüncelerini anlıyorum ama özellikle okul öncesi bölümü açısından hiç te kötü bir fakülte değil.ortalama bir üniversite ve şehir de yaşanulmayacak bir yewr değil.doğuda (özellikle bu zor günlerde kaygıyla )okumaktansa gönül rahatlığıyla marmara,gazi vb.yerlerden sonra pamukklae yazılabilir.

bence cevap net:
ABANT İZZET BAYSAL ÜNV.
anlatmicam üniversiteyi ama...
YAŞAMAK LAZIM !!! DERİM SANA

üniv. seçerken yeni açılmamış olmasına dikkat etmelisin bence atölye ve öğr.gör. açısından problemler oluyormuş ünvanlı hocaların bulunduğu fakültelerde de genelde araştırma gör. derse giriyor iyice araştırmak lazım. üniv. sitelerine girip daha detaylı bilgi alabilirsin.

bencede kesinlikle pamukkale okul öncesi öğretmenliği konusunda süper arkadaslarr ...özellikler drama materyal eğitimi fazlasıyla iyi ve sürekli bir araştırma içine sokuyor sizi hocalar bencee daha fazla anlatmaya gerek yok yaşamak lazım!esmaögretmene katılıyorum mesela ben marmara olurken pamukkale yazdım hem aileme yakın hemde güzel bi yer denizli ve eğitimi tartışmasız iyi.

marmaranın bınası eskı ama egıtımı süper bi de gaziiiii

herkese okudugu unı. iyidir:)Bence Gazi iyi sadece fazla ödev,dosya hazırlıyosun:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri