Hangi Üniversite Yüksek Lisans/Doktora Yapıyorsunuz

Dİploma puani kaÇ olmali mesela 4.00 Üzerİnden deĞerlendİrİlİyosa

evet bence de,puanlar yol gösterici olabilir daha sınavlara girmeyenlere,hazırlananlara,lisans ortalamalarınızı,ales,üds ya da kpds puanlarınızı yazarsanız sevinirim...

eğitim yönetimi ve denetiminden yüksek lisans/doktora yapmanın devlette çalışan bir öğretmen için ne gibi yararları olur? ben yüksek yapmayı düşünüyorum fakat çok kararsızım ales ten 72 aldım

her üniversite dil istemiyor. istese bile şart koşmuyor. mühim olan ales...gazi ünv.ni örnek verebilirim.

pdr.den yüksek lisans yapan arkadaş yokmu?

SelÇuk Ün. Çocuk gelİŞİmİ ve eĞİtİmİ alaninda yapmaya baŞliyorum.af kanundan yararalandim. 10 yil sonra tekrar ÖĞrencİ olmak nasil olacak merak edİyorum.

:36_3_12:hacettepe ün co cuk gelböl yük sek lisans yapıyorum

aftan yararlandım hacettepe üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum ınsallah budefa tamamlarım saygıyla kalın:36_3_12:

mrb ben okul öncesi 3.sınıf öğrencisiyim.seneye insallah okulum bitecek yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Acaba o.ö. bitirip özel eğitim alanında yüksek lisans yapabilirmiyim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

bu sene ıkıncı donem yuksek lısansa ogrencı alan unıversıte var mı?

mrh ben aynur başol h acettetpe üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum

sımdı cocuk gelısımı bolumunde yukseklısans soruları nasıl oluo gazı ve selcuk cok merak edıom haydı durmayın paylasın

bı soru daha hacetepede yuksek lısasn cocuk gelişimi bolumunde nasıl oluyo bıde selcuk tan mezunlar basvurabılır mı

hacettepe ün çocuk gelişiminde yüksek lisans yapıyorum aftan yararlandım saygılar

tamam anladık burda yardımcı olmıcaksan yazmanın anlamı yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

mrb ben de selçık üni. eğitim yönetimi teftişi planlaması ve ekonomisi alnında yüksek lisans yapmak için başvurdum mülakat tarihi 31 ağustos ben mülakatta ne tür sorularla karşılaşabilirim ve bölüm hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Teşekkür ederim.

selçuk ünv.(konya) EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ PLANLANMASI VE EKONOMİSİ ALANINDA YAPIYORUM.
merhaba,ben de s.ü eğitim yönetimi teftişi planlaması ve ekonomisi alanında yüksek lisans için baş vurdum. 1 hafta sonra mülakatım var .mülakatta nasıl sorularla karşılaşabilirim ve bölüm hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum . Teşekkür ederim

merhabalar...bende uludağ üniversitesinde yükseklisans yapıyorum..tez dönemine geçtim...

merhalar benim bu ay üniv bitiyor insaallah yüksek lisans yapmayıdüşünyorm mülakatlar nasıl geçiyor, neler soruyorlar paylaşırsanız sevinirim...

Dokuz Eylül Üniversitesi Aile eğitimi ve Danışmanlığı da yapıyorum bu sene açıldı ve bende bu sene başladım:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri