Hangi sendikaya üyesiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Hangi sendikaya üyesiniz ?

ücretli öğretmenler üye olabiliyor mu? bana olamadığı söylendi.

malesef hocam sözleşmeli ya da kadrolu çalışan olmanız gerekiyor.

zaten biz bir varmış bir yokmuşuz Allah büyük tek dileğim hakkımızda vatana millete hayırlısı tek üzüldüğüm bu kadar inanan insanın kul hakkı yiyerek bir yerlere gelmesi bu dünya onların olsun ama öbür dünyada yakasındayım kopyacıların iyi çalışmalar

zaten biz bir varmış bir yokmuşuz Allah büyük tek dileğim hakkımızda vatana millete hayırlısı tek üzüldüğüm bu kadar inanan insanın kul hakkı yiyerek bir yerlere gelmesi bu dünya onların olsun ama öbür dünyada yakasındayım kopyacıların iyi çalışmalar

Kul Hakkı yiyipte BU dünyada o hakkın vebailini ödemeden ölen yoktur..... Çoluğundan çocuğundan eşinden dostundan MUTAL surette çıkar bu... Allah Bunlaru Bildiği gibi yapsın

göz göre göre yandaş kayırıyorlar ne diyelim hocam Allah korkusu olan yapmaz bunların yaptıklarını. kardeşim de YGS sınavına girdi her gün bir merak ne oldu ne bitti diye. sözde kpss de hırsızlık yapanlarda ceza alacaktı hani nerede hepsi elini kolunu sallaya sallaya atandılar. içlerinde Allah korkusu yok öbür dünya da binlerce insanın vebalinden nasıl kurtulacaklar bilemiyorum.

göz göre göre yandaş kayırıyorlar ne diyelim hocam Allah korkusu olan yapmaz bunların yaptıklarını. kardeşim de YGS sınavına girdi her gün bir merak ne oldu ne bitti diye. sözde kpss de hırsızlık yapanlarda ceza alacaktı hani nerede hepsi elini kolunu sallaya sallaya atandılar. içlerinde Allah korkusu yok öbür dünya da binlerce insanın vebalinden nasıl kurtulacaklar bilemiyorum.

Vebaldan Kurtulamazlar hocam... Her türlü Yolsuzluğun her türlü Usülsüzüğün arkasında bunlar var.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri