Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Arkadaşlar Bolu Mudurnu Yazılar İlköğretim okuluna atandım...Bolu merkezde bir yerde kalmayı düşünüyorum, bolu da yerleşecek arkadaşlarla görüşmek isterim...

Arkadaşlar Bolu Mudurnu Yazılar İlköğretim okuluna atandım...Bolu merkezde bir yerde kalmayı düşünüyorum, bolu da yerleşmeyi düşünen öğretmen arkadaşlarla ev arkadaşlığı için görüşmek isterim...Beraber ev tutmak çok daha iyi olacaktır...0506 370 32 26

atanan arkadaşlar puanlarını yazarlarsa çok mutlu olurum

hatayın neresine atandınız hocam?

atanana arkadaşlar lütfen puanlarınızı yazında bizde ona göre tercih yapalım

bolu ya atanan kİmse yok mu?

mrb hocam siz bugün toplantı da vaar mıydınız.. en arka da tek başına oturan siz miydiniz... kola dağıtırken soracaktım ama unuttum sormayı...

evt ark sadece benmıyım merkezde acaba

[QUOTE=teacherwoman;580740]evt ark sadece benmıyım merkezde acaba[/QUOTE]
MERHABALAR HANGİ OKULA ATANDINIZ BEN DE KÜTAHYADA YAŞIYORUM DA ÇOK MERAK ETTİM HAYIRLI OLSUN BU ARADA.

bende batman merkez yunus emre ilköğretim okuluna sözleşmelı atandım hepımıze hayırlısı olsun okul hakkında bılgısı olanlar yazsın lutfen

batmana atatan arkadaşlar kaç puanla atandınız yazarsanız sevınırım?

tsk saolun fuat pasa iöo sız oralımısınız ne zaman atandınız

tsk saolun fuat pasa iöo sız oralımısınız ne zaman atandınız

atanamadim malum tek ders bÜtÜnleme maĞduruyum bende kÜtahyada oturuyorum kÜtahya Çok gÜzel hayirli olsun okulunuz da tam merkezde sikinti Çekmezsİnİz. Ben yanliŞ hatirliyorum heralde sİzİ hataya atanan bİr İle kariŞtirdim.İlk baŞta kÜtahyayi gÖrÜnce ŞaŞirdim.ne zaman baŞliyorsunuz gÖreve.kaÇ puanla atandiniz?

atanamadim malum tek ders bÜtÜnleme maĞduruyum bende kÜtahyada oturuyorum kÜtahya Çok gÜzel hayirli olsun okulunuz da tam merkezde sikinti Çekmezsİnİz. Ben yanliŞ hatirliyorum heralde sİzİ hataya atanan bİr İle kariŞtirdim.İlk baŞta kÜtahyayi gÖrÜnce ŞaŞirdim.ne zaman baŞliyorsunuz gÖreve.kaÇ puanla atandiniz?

önumuzdekı salı bsalamayı dusunuyorum 61.547 puanla atandım ıns sızınde en kısa zamanda olur hocam kalacak yer ayarlamaya calısıyorum ıste bakalım

önumuzdekı salı bsalamayı dusunuyorum 61.547 puanla atandım ıns sızınde en kısa zamanda olur hocam kalacak yer ayarlamaya calısıyorum ıste bakalım

ÖĞretmen evİnde kalamiyormusunuz hocam

ÖĞretmen evİnde kalamiyormusunuz hocam

kalablılyorum aslında ıstemedım gunlugu 20 lıraymıs aksam yemegı yokmus ayda 600 lıraya cok fazla geldı o yuzden ıstemedım kız yurdunda kalıcam herhalde var mı bıldıgıız temız fıyatı uygun yurt kucuk bı yermıs zaten kutahya ve sogukmus

bende van merkeze bağlı bardakçı iöo na atandım

kalablılyorum aslında ıstemedım gunlugu 20 lıraymıs aksam yemegı yokmus ayda 600 lıraya cok fazla geldı o yuzden ıstemedım kız yurdunda kalıcam herhalde var mı bıldıgıız temız fıyatı uygun yurt kucuk bı yermıs zaten kutahya ve sogukmus

garajın karşısında bir iki tane var kafanıza yatanı bulursunuz 350-400 tl arası ücretleri de evet soğuk biraz nerden atandınız

s.mithat dayıoğlu biliyo musun nasıl bi yer oraları (:
küçük bir ilçe 25-30.000 nüfuslu, okulun güzel biraz mahalle şehir merkezine uzak, ev tutacaksan kaloriferli dairelerde kiralar biraz yüksektir. Kışı soğuk geçer ancak her yere ulaşımı kolaydır

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri