Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
kocaelinde mi oturuyorsun.Atılım güzel okuldur bende stajda atılıma yakın bi yerde yapmıştım.

Kocaeline kaç puanla atandın?Ben daha önceki atamada tercih yapmıştım;ama olmadı.Bu sefer yazmadım istanbula atandım hem.

Ben atanamadim malesef.puanim 57 , kÜÇÜk bebeĞİm olduĞu İÇİn heryerİ tercİh edemedİm.tercİhlerİmden 1-2 puan yÜksekte atananlar olmuŞ ÖlÜ tercİh yapmiŞim ,kismet deĞİlmİŞ demekkİ.
Atanan herkese hayirli olsun,bu atama bİr daha ele geÇmez bence.

bende van merkez 30 ağustos iöo atandım

zulum_11 Yazdı:
teşekkür ederim. tokat merkeze atandım
hocamzaten o puanla atanamasaydın ilginç olurdu hayırlı olsun

bende van/ercis atandım.osman gazi i.ö.o sizler ne zaman gidiceksiniz.ben bu hafta evleniyorum anca pazartesi günü gidicez eşimle beraber.evli olupta vana eşiyle beraber gelicek olan var mı acaba

Kimse cevap yazmadığına göre kocaelide okullara kimse atanmadı iyi seneye çok çalışıp istediğim okula girebilirim o zaman :)

Kimse cevap yazmadığına göre kocaelide okullara kimse atanmadı iyi seneye çok çalışıp istediğim okula girebilirim o zaman :)

tüm atanmış olanlar bu forumda değil ki?

darıca güzel bir yer bildiğim kadarıyla

merhaba muş varto sazlıca iöo 70.094

arkadaşlar puanlarınızı yazsanızda bizde tercihleri ona göre yapsak

kaç puanla arkadaşlar

van merkez beşçatak ilköğretim okuluna atandım.

ben van merkez kinyas kartal ilköğretim okuluna atandım

hocam aslen nerelisiniz ben alaçamlıyım yardıma ihtiyacınız olursa yardımcı olurum..

aslen orduluyum orduda oturuyorum :)
valla çok iyi olur şimdiden teşekkürler.geleceğim zaman size haber vereceğim :)

gülşen ben yarın geliyorum önce ile mi gidicez kararnamemizi m alıcaz.yoksa ilçeden mi halledicez yardımcı olursan sevinirm

şirin hocam muş vartoya 25 eylül atamasında mı atandınız? arkadaşım da vartoya 52 ile atandı ama sağlık sorunları yüzünden gitmeyecek. hayırlı olsun.

trabzon sürmene ye 54 küsur ile atandım istanbul dan gidicem.:) hayırlı olsun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri