Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
aydın a atanan yok mu yaf:x

Zor bir okula atanmışsın Askeri lojmanlarında yani subay çocuklarının olduğu bir okul bence becaiş hakkın varsa değerlendir ben o okulda stajımı yaptım ondan biliyorum

gerçekmi arkadaşım..sen malatyalımısın.özelden msn atarmısın

ben 46 ile batman merkez yazmıştım yalnız atanamadım atanmayıda beklemiyordum zaten merak ettim batman merkeze atanan varmı kaç puanla

atama mağdurlarından biri benim....alttan dersim olmamasına rağmen stajım kabul edilmediği için 78 puanla kaldım...üstüne usta öğretcilikte kalktı...umarım Eğitim sene ilerki zamanlarda ideolojisini devam ettirmek için ıq seviyesi kpss ilede ispatlanmış 40 lık 50 lik bu eğitim neferleri yeter....

atama mağdurlarından biri benim....alttan dersim olmamasına rağmen stajım kabul edilmediği için 78 puanla kaldım...üstüne usta öğretcilikte kalktı...umarım eğitim sene ilerki zamanlarda ideolojisini devam ettirmek için ıq seviyesi kpss ilede ispatlanmış 40 lık 50 lik bu eğitim neferleri yeter....
haklisin arkadaŞim adam kalkmiŞ gİrmİŞ sinava 43 almiŞ kalem oynatmadan ÇikmiŞ sinavdan ben neden atanamadimkİ dİye aĞlaŞiyor bİde yazik be sus barİ gÜldÜrme kendİne

mehmet_tc işin aslını astarını bilmeden konuşup, canının sıkıntısını burdaki insanlara bulaştırıyor olman hoş değil kardeşim.
Benim eşim 63,5 puanla mersin merkeze atandı.
Ama kardeşi birinci atamadan 71 puanla mardinde.
Evet haksızlık var ama meb'de bir kasıt yok.
Hatta meb ücretli öğretmen olarak eşimi sabah8 akşam 5 olarak burda bir yere atadı ve kadrolu yarım gün çalışan insanın yarı parası bile olmayan bir ücretle çalıştıracaklardı eskiden olduğu gibi.
Eğer danıştay usta öğreticilikle ilgili kararı olmasaydı kimseyi almayacaktı bu kadar. Belki de planan gibi yavaş yavaş alacaklardı. Ama şimdi karar olunca mecbur kalındı.
Şimdi lütfen burdaki insanları daha fazla üzme, çatacak yer arar tavırları bırak
sende sus ordan konuŞma boŞa tuzunuz kuru tabİ allaam yha

atama mağdurlarından biri benim....alttan dersim olmamasına rağmen stajım kabul edilmediği için 78 puanla kaldım...üstüne usta öğretcilikte kalktı...umarım Eğitim sene ilerki zamanlarda ideolojisini devam ettirmek için ıq seviyesi kpss ilede ispatlanmış 40 lık 50 lik bu eğitim neferleri yeter....

arkadaşım üzülme herşeyde bir hayır vardır

esenlerde hangi okullar arkadaşlar yazarsanız sewinirim

Eğitim Sen hepimizin hakkını aradı. O davalar kazanılmış olmasaydı biz bu atamaları zor görürüdük.
Arkadaşlar hakkaten nedir bu kin öfke bu durum arkadaşların suçu değil ki size nisbet yapılan bir durumda yok. Hesabınızı başka kanllardan aramanız lazımken sürekli bir aşağılama kompleksine girmişsiniz.

eğitim sen hepimizin hakkını aradı. O davalar kazanılmış olmasaydı biz bu atamaları zor görürüdük.
Arkadaşlar hakkaten nedir bu kin öfke bu durum arkadaşların suçu değil ki size nisbet yapılan bir durumda yok. Hesabınızı başka kanllardan aramanız lazımken sürekli bir aşağılama kompleksine girmişsiniz.
sen ne kariŞiyon acaba avukatmisin.yoksa haksiz yere sendemİ atandin kaÇ puanin 45.5 mu yok yok sen Şİmdİ atar tutarda 80 dersİn hemen

sen ne kariŞiyon acaba avukatmisin.yoksa haksiz yere sendemİ atandin kaÇ puanin 45.5 mu yok yok sen Şİmdİ atar tutarda 80 dersİn hemen

Mezunum ama seneye gireceğim kpss ye, benim ki daha vahim . Sadece tutumunuzu yanlış buluyorum kimi bulursanız kana susamış kurt gibi saldırıyosunuz sanırım.

mezunum ama seneye gireceğim kpss ye, benim ki daha vahim . Sadece tutumunuzu yanlış buluyorum kimi bulursanız kana susamış kurt gibi saldırıyosunuz sanırım.
aman sevsİnler senİ tutumum yanliŞmiŞ pekİ ozaman bu Önerİnİ dİkate alacaĞim

Bu sene bu kadar çok atama yapılması hepimiz için büyük şanş.Bir daha bu fırsat kolay ele geçmez.Sorular her geçen yıl zorlaşıyor.Kasımda ve 2. dönem inşallah atama olur ve açıkta kalan arkadaşlar atanır...

Amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar bende 61 puanla kocaeli izmit merkez atılım anaokuluna atandım hiç umudum yoktu allaha şükürler olsun diğer atanan arkadaşlarıda tebrik ediorum hayırlı ugurlu olsun allah hepimizin yardımcısı olsun

buarada muğla fethiye karaculha ilköğretim okuluna atanan varmı varsa kaç puanla atandı merak edıorum ?????

55 puanla niğde merkez koyunlu ya atandım.

arkadaşlar eylülde evime 1 saat uzaklıktakiilçeye sözleşmeli atandım kasımda kadrolu alındığını varsayarsak merkeze kadrolu geçme ihtimali varmıdır .son atamada alınan sözleşmelilerin haricinde başka okullarada kadro verilirmi merkezde Tokattayım buarada puanım 75 küsür . son atamada merkeze düşük puanlılar sözleşmeli atandı onlardan geriye kadro kalırmı acaba kendi okuluma atanmak istemiyorummm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri