Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
bende izmirden gidicem doğma büyüme izmirliyim ama köken urfa

53.284 puanım vardı 17.tercihime yerleştim.şans işte birazda

ben geçen sene atananlardanım ... ama bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum... Bazıları tepki gösteriyor ama böle bi hakları yok herkez çaba gösterdi bu sınava tabi kii hatalı şeyler var ama ne olursa olsun bu insanlar suçlu değil... Dün bi meslektaşımdan duyduğum laf beni çok üzdü ben 80 küsürlerle atandım yanıma 60 lık biri geldi aynı mıyız biz die.. Ben de ona bizim mesleğimizin başarı ölçüsü kpss OLAMAZ ve OLMAYACAKTA dedim... ATANAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMI TEKRAR TEBRİK EDİYORUM... BAŞARILAR DİLİYORUM...

merhaba arkadaşlar ben malatya/ merkez zübeyde hanım anaokuluna atandım varmı başka malatya ya atanan

evet öyle heryer bizim.21 işaretmemiştim son 7 tercihim şanlıurfaydı ve onlardan biri oldu.kısmet böyleymiş.

akadaşlar ben muş korkut ilçesi kazanan ilköğretime atandım muşa başka atanan varsa burda görüşlerin bbildirsinler.Şu anda görev yapanlar da bize yardımcı olabilirler.

ben geçen sene atananlardanım ... ama bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum... Bazıları tepki gösteriyor ama böle bi hakları yok herkez çaba gösterdi bu sınava tabi kii hatalı şeyler var ama ne olursa olsun bu insanlar suçlu değil... Dün bi meslektaşımdan duyduğum laf beni çok üzdü ben 80 küsürlerle atandım yanıma 60 lık biri geldi aynı mıyız biz die.. Ben de ona bizim mesleğimizin başarı ölçüsü kpss OLAMAZ ve OLMAYACAKTA dedim... ATANAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMI TEKRAR TEBRİK EDİYORUM... BAŞARILAR DİLİYORUM...

Kim çaba gösterdi arkadaşım yaaaa söylermisin ??50 alanmı çaba gösterdi ya insan kılını kıpırdatmasa yine alır o puanı ya sanki dersin tüm kpss matematikten ibaret biz köpek gibi testt çözerken yan gelip yatanlar merkeze atandı arkaadaşım bizim derdimiz bu yoksa kimsenin mutluluğunda gözümüz yok kime verilse böyle bir hak kullanırdı.O arkadaşının ağzını öpeyim o kadar doğru söylemişki..

66 alanya ikinci tercihime atandım

mehmet_tc işin aslını astarını bilmeden konuşup, canının sıkıntısını burdaki insanlara bulaştırıyor olman hoş değil kardeşim.
benim eşim 63,5 puanla mersin merkeze atandı.
ama kardeşi birinci atamadan 71 puanla mardinde.
evet haksızlık var ama meb'de bir kasıt yok.
hatta meb ücretli öğretmen olarak eşimi sabah8 akşam 5 olarak burda bir yere atadı ve kadrolu yarım gün çalışan insanın yarı parası bile olmayan bir ücretle çalıştıracaklardı eskiden olduğu gibi.
Eğer danıştay usta öğreticilikle ilgili kararı olmasaydı kimseyi almayacaktı bu kadar. Belki de planan gibi yavaş yavaş alacaklardı. ama şimdi karar olunca mecbur kalındı.
Şimdi lütfen burdaki insanları daha fazla üzme, çatacak yer arar tavırları bırak

ya tek benmi atandım nerdesiniz...becayiş yapmayı düşünüyorum ben tokatta yaşıyorum tokat ve çevresi olabilir isteyen olursa

muğla yatağan var mı pekiiii

benim 4. tercihimdi malatya ama erzincan ilk tercihim geldi puanın kaçtı?

akadaşlar lütfen yazınız bekliyorum

60 puanla tekirdağ çorluya atandım.tekirdağa atanan yokmuuuu???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri