Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Hocam bizi bu hale kimse getirmedi ki.Tercihleri iyi kullanan ve şanslı olanlar kazandı.Eskisi kibi bölge seçilerek nokta atamaları olsa daha zor olacaktı.sonuçta herkes okulunu seçebiliyor şu anda.inşallah kasım ataması olur.sizlerde atanırsınız.

Bir dip not.Sözleşmede ayama yok arkadaşlar.Görevlendirme var.Atama kadrolularda oluyor.

hocam ben düzce merkeze görevlendırıldım siz?

48.444
AĞRI/TAŞLIÇAY/Yukarı Esen Köyü İlköğretim Okulu

64 le izmir bayraklı çok mutluyum hala inanamıyorum herkese hayırlı olsun darısı bekleyenlşere allah onlarada en kısa zamanda bu mutlulugu yaşatır inş

İnşallah tüm görevlendirilmeler tüm öğretmen arkadaşların gönlüne göre olmuştur.Süreç pazartesi başlayacak.İl MEM lerden görevlendirme yazılarını alınması müteakip herkes görevine haydi artık.Herkese iyi geceler.Hoşçakalın

tebrikler hocam baska yok mu istanbul

63 esenler şimdi öğrendim hayırlı olsun hepsine :)

71.220 ile atanamadımmmmmmm. 21 i işaretlediğim halde
hocam geçen sene girdiniz ve puanınız daha düşüktü acaba yanlışlıkla onu mu seçtiniz sizin o puanla bırakın 21 i 20 tercih yapmanıza bile gerek yok ilk tercihinize gitmeniz lazım bi araştırın bakalım

Esenyurda atanan arkadaşlar hangi okul atandınız ben şirinler anaokuluna atandım.Puanım 62,617

atanan herkesi tebrik ediyorum. bende samsun asarcık dağcılar köyüne görevlendirildim.

merhaba arkadaşlar...Herkese hayırlı olsun...Bende Kütahya Zübeyde Hanım Anaokulu na atandım.Anaokulu ndaki çalışma sistemini hiç bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.aradaki farklılıkları izah edebilirmi?teşekkürler...

merhaba arkadaşlar...Herkese hayırlı olsun...Bende Kütahya Zübeyde Hanım Anaokulu na atandım.Anaokulu ndaki çalışma sistemini hiç bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.aradaki farklılıkları izah edebilirmi?teşekkürler...
hayırlı olsun hocam. puanınız kaç?

hocam bildiğim kadarı ile anaokulları tam gün oluyor genelde.... ilköğretime bağlı olmadan kendi özgürlüklerini ilan ediolar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri