Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
63 ile muğlaya atandım:)

55 puanla elazığ merkeze atandım çok şükür darısı bekleyenlere en yakın zamanda slmmmm
bende Elazığ merkez Sarıbük köyü Sarıbük İ.Ö.O atandım sizinki hangi okul.nerden geleceksiniz?

54 puanla evimin karşısındaki rehabilitasyon merkezine atandım
böylece eşimden ve oğlumdan ayrılmadım yuppiiiii:)))
sevincimi sizle paylaşmak istedim:))))

rehabılıtasyona nasıl atandınız hocam?

61.529 samsun havza aslançayırı ilköğretim. herkese hayırlı uğurlu olsun.

afyon sandıklı'ya atanan var mı?

atanamadım ki orası benim eski çalıştığım özel kurum.
anlayın işte hocam yedim kafayı:36_6_3:
ssaassrrrehocam bızı bu hale getırenle utansınnnnn kasımda sıra gelebılecekmı pekı?hayırlısı olsun

71 ile atanamayan arkadşım kesinlikle arkasını ara ben geçen sene atandım beni son gün mebden arayıp tercihlerimin iptal edildiğini sölediler ve benson gün şifrem açılarak yeniden tercih yaptım... elinde belgen varsa sonuna kadar git... bu arada senin sayfanda okulların puanları vardır bi incele onları....

atanamadım ki orası benim eski çalıştığım özel kurum.
anlayın işte hocam yedim kafayı:36_6_3:

hocam.doğru birçok öğretmen arkadaş bende dahil bugün psikolojik arızaya geçti.Herşey normal olsa gerek

55.80 ile diyarbakır bismile atandım keşke başka bir yeri tercih etseydim. arkadaşlar bize 15 gün süre verilecek mi?

puanlarımızı atandıgımız okulları burda paylasalım
67,618 atasehir celal yardımcı
sizler

59 ist esenyurt a arkadaşım atandı,aynı yerde başka okula 60 puanla bir diger arkadaşım atandı

ssaassrrrehocam bızı bu hale getırenle utansınnnnn kasımda sıra gelebılecekmı pekı?hayırlısı olsun

Hocam bizi bu hale kimse getirmedi ki.Tercihleri iyi kullanan ve şanslı olanlar kazandı.Eskisi kibi bölge seçilerek nokta atamaları olsa daha zor olacaktı.sonuçta herkes okulunu seçebiliyor şu anda.inşallah kasım ataması olur.sizlerde atanırsınız.

Bir dip not.Sözleşmede ayama yok arkadaşlar.Görevlendirme var.Atama kadrolularda oluyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri