Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
ya hadi ne zaman başlıcaz 15 gün süre varmı

62.637 ile konya akşehir gedil i.ö.o.

66.240 ile konya çumra ilk tercihim. hüseyin hocam yardımlarınız için teşekkürler ailecek selamlar

hayırlı olsun hocam, hangi okul çumrada? ben de eylül atamasında kadrolu atandım çumraya

Arkadaşlar tebrik ederim ben büte kaldığım için atanamadım allah o aofu bildiği gibi yapsın oturdukları yer batsın emi....

67.618 atasehir celal yardımcı

Benim anlamadığım yüksek puan arkadaşlar nasıl atanamıyor ya...

ben 40 ile atanamadım,demek çalışmak lazım.yoksa olmuyor.çok kötü puanım var.acaba daha sonra yeniden atama olur mu

55.392 Bilecik-Söğüt. Allahım elim ayağım tutumuyor, 2. tercihim.

Arkadaşlar tebrik ederim ben büte kaldığım için atanamadım allah o aofu bildiği gibi yapsın oturdukları yer batsın emi....
bundan sonra kadrolu olcagı için bu şans ele geçmez.
öküzler sayfalarını yenilemekle ugraşıyorlarmış
kaldık biz de

Olmaz desem olur, olur desem olmaz burası TÜRKİYE....

arkadaşlar bilmiyorum ama olmadıı 21 i bişe işaretledim. hakkımı arayacağım pazartesi ankaradaym

ya 71 puanla ansıl oluyor da atanamıyorsun terciklerde mi sorun var yoksa bir şeyler mi karıştırılıyor torpil filan

68.083 ile atatürk ilköğretim okulu kırklareli ilk tercihimdi hem de benim ilkokulumdu :)evimin karsında

arkadaşlar bilmiyorum ama olmadıı 21 i bişe işaretledim. hakkımı arayacağım pazartesi ankaradaym
Arkadaşım işin peşini bırakma olcak işmi ya yıkarım ottalığı işe bak.

62.387 puanla Kütahya/Tavşanlı Moymul İlköğretim Okuluna atandım.Kendi memliketime arkadaşlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri