Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
50.216 ile ığdır merkez. Evime yakın okullardan birine

56 ile mersin tarsus çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmm herkese hayırlı olsun inş.

64 puanla pendik..

oh beeeeeeeeeeee 4.tercihim Ankara Akyurt iöo na atandım arkadaşlar eşimden de evimden de ayrılmıycam şükürler olsun rabbime

hocam ben hiç merkez yazmadım Urfa Suruç geldi merkez yazsaydım çok üzüldüm:(( ama hayırlısı

71 puanla atanamama konusunda ciddi misiniz? 49 alanlar bile atandığını söylüyor.

muğla/fethiye 62.5 :D

54 le atanamadım...
ama bi arkadaşım 56 ile zonguldak'a,
diğeri 59 la istanbul esenyurt'a atandı:(

61,698 le yozgat sorgun

62.9puanla izmir torbalı kuşçuburun barbaros ilköğretim okuluna atandım heyoooooo:D

öküz aöf sonuçları açıklasaydı bu kadar düşmezdi puanlar..hayırlı olsun ama hakkımı da helal etmiyorum aöf ve mebe

48le yozgat akdağmadeni 9. tercihim :D hala şaka gibi düşmez zannediordum ama düştüü herkese yeni görev yerinde başarılar arkadaşlarr:D

evet arkadaşlar 71 ile atanamadm.

61.119 la kocaelİ hemde İlk tercİhİm.Çok mutluyum kalbİm duracak.herkeze hayirli olsun

ne zaman başlıyoruzzzzzzzzzzzzz

59 ile bileçik pazaryeri 4.tercihim.kazanan arkadaşları tebrik ederim kazanamayan arkadaşlarım sizler içinde en hazyırlısını diliyorum umarım bidaki atmalarda atanırsınız.

63 bursa osmangazi arkadaşlar 67 osmangazi 59 yıldırım...
arkadaşım bursa osmangazi hangi okul??bende bi önceki atamada osmangazide bi okula atandım belki benim okulumdur..iki kişi alıyor benim okulum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri