Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
59.187 puanla muğla fethiyeye atandım darısı atanamayanların başınaa. buarada varmı fethiyeye atanan:)

arkadaşlar muğla fethiyeye atandım varsa fethiyeye atanan yazsın lütfeen :(

64.484 le kocaeli ilk tercihim oleeeeeyyy

arkadaşlar göreve başlamak için neler gerekiyor.bilen varmı

göreve başlamak için hangi evraklar gerekli.bilen varmı arkadaşlar

Arkadaşlar ankarayı çok istiyordum .. merak edşyorum kimler atandı ? kaç puanla ?

hayırlı olsun bu arada :)))

ben 20 yıl sinop boyabatta oturdum arkadaşlar:)

hayırlı olsun atamalarınız...

boyabata mı yoksa :S

ayancık çok küçük ve şirin bi ilçedir :)

hocam sizle konusmustuk daha onceden ben basladım goreve ayancıkta.arkadas boyabata atanmıs.arkadaslar once ıl merkezıne gıdeceksınz.sınop otogarına gıttıgınde servısler kalkıyo merkeze.onlara bınin cumhurıyet meydanında hükümet konagı var zaten cok merkezı bı yerde gorursunuz 2 katta il meb var orda ıslemlerınızı halledın.sonrada otogar arabalarına bının otogardan ılce arabaları kalkıyo.ılcelerınızde ıslemlerınızı halledın.bu kadarrrrrrrrrrrrrrr:DDDDDsınop zaten küçük bir şehir insanlarda yardımsever benım işlemler 2 saat sürmedi:Dkolay gele arkadaslar

sinoplu arkadaşlar ben durağana atandım hiç bilmiyorum lütfen yardım edin..:(

arkadasım korkma ben sinopluyum. köyundeysen eğer ulaşım var, dogu köylerinde cok daha iyi. hayırlı olsun

52 puanla antalya kemere atandım.Herkese şimdiden başarılar

62,617 istanbula esenyurta atandım anadolu yakasında esenyurtta oturan varsa becayiş yapabilirim.

arkadaşlar göreve başlamak için hangi evraklar gerkli.bilen varmı

64.745 konya ılgın herkese hayırlı olsun

4 yildir atanmayi bekleyenlerdendİm.54.733 İle 10. Tercİhİm olan bİtlİs adİlcevaz merkeze gİdİyorum.cennet gİbİ bİr yer.kardeŞİmde orada İngİlİzce ÖĞretmenİ.... Yanİ sorun yok Çok ŞÜkÜr.darisi bekleyenlerİn baŞina....hepİnİzİ tebrİk edİyorum.

şükürleer olsun 56.199 puanla samsun bafra gökçe ağaç iöo atandım canım eşimden ve evimden ayrılmıyorum Rabbim herkese nasip etsin

55,832 düzce merkeze atandım ...atanan herkese hayırlı olsun inşallah...

61 kayseri bende

İşlemler ilçe merkezlerinden mi il merkezlerinden mi yapılıyor??

55,832 ile düzce merkeze atandım allaha şükürler olsun.atanan herkese hayırlı olur inşallah...

arkadaşlar bende 49 la van muradiyeye atandım başka atanan var mı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri