Haksız Görevlendirmeye Tepkisiz Kalma

ewet mardin iline bagli nusaybin ilcesinde matematik ogretmenleri bile aliniyor biz kiz meslek lisesi cocuk gelisimi mezunlar ne yerlesiyoruz ne de is imkanlari veriliyor bide ustune de ablalik alimlari duz lise mezunlari aliniyor biz bosuna mi okudukkkkk

okul öncesi eğitim almayan diğer branşlar bu işde çalışmasın.Hakkımıza sahip çıkalım arkadaşlar...

lütfen anasınıfı öğretmenlerinede dstek verilsin nice usta öğreticiler var kadrosuz çaışan onlarada kadro yada açoköğretimden tamamlama hakkı verilsin lütfen üzerine düşelim herkes taşın altına elini koysun dikkate alınsın artık

hani bakanlğa duyurulmuştu lisans tamamlama hakkı verilcekti çocuk gelişimci myolara nerdeeeeeeeeeeeee hep laftaaa kalıyo nolcak bu çocuk gelişimcilen perişanlığı nolcak bu türkiyrnin hali nimet çubukçu bizide duy türkiyenin biz çocuk gelişimcilere ihtiyacı var

Evet eğitimin faydası tartışılmaz.

slm bende cok desteklıyorum bu olayo ama ogrtetmen degılım cocuk gelısımı lıse mezunuyum calısmıyorum

sonuna kadar varızzzzzz

ben birşey söylemek istiyom lütfen bizede şans verilsin iki yıldan sonra bizlerde açıkögretimden tamamlayalım önümüz açılsın diger bölümlerin var bizim yok degeseyi kazanmak zor selamlar

katılıyorum arkadaşım biz boşunamı okuduk danıştay duysun hergün yasa degiştiriyor ne olacak halimiz

bence ünüversiteyi bitiren öğretmen o lsun biz dört yılı bitirene kadar anlımızın damarı çatlıyor.

destek iyi ama işe başka açılardan da bakmak lazım. açığı kapatmak çok zaman alacak. üstelik sertifika verdikleri kişiler eğitim fakültesi çıkışlı. yani benimle(ve bütün örgün eğitim mezunlarıyla) hemen hemen aynı dersleri aldılar. bence açıköğretim okulöncesi öğretmenliği mezunlarından çok daha iyi yaparlar. bu yoruma kızanlar olacaktır eminim ama ben de buna karşıyım. benim 4 senede harcadığım emek ve paranın onda birini harcayarak okul bitirip benimle aynı yerde olmalarına karşıyım. öğretmenliğin açığı olmaz. önce bu soruna çözüm bulmak gerekli bence. eğer açıköğretim mezunu atanabiliyorsa sınıf öğretmeni de atanır.

destek iyi ama işe başka açılardan da bakmak lazım. açığı kapatmak çok zaman alacak. üstelik sertifika verdikleri kişiler eğitim fakültesi çıkışlı. yani benimle(ve bütün örgün eğitim mezunlarıyla) hemen hemen aynı dersleri aldılar. bence açıköğretim okulöncesi öğretmenliği mezunlarından çok daha iyi yaparlar. bu yoruma kızanlar olacaktır eminim ama ben de buna karşıyım. benim 4 senede harcadığım emek ve paranın onda birini harcayarak okul bitirip benimle aynı yerde olmalarına karşıyım. öğretmenliğin açığı olmaz. önce bu soruna çözüm bulmak gerekli bence. eğer açıköğretim mezunu atanabiliyorsa sınıf öğretmeni de atanır.

Arkadaşım yorum yaparken dikkatli ol ve ezbere konuşma... Senin 4 senede harcadığın emeğin ve paranın ona birini harcadığımızı da nereden uydurdun :S Emin ol emekse emek, para ise para örgündekiler kadar biz AÖFliler de harcadık... Lütfen artık ezbere konuşup, bilip bilmeden yorumlar yapmayın.. Kim kime bedavadan diploma verir arkadaşım.. Bir emek verilmiş ve bu emeğin sonucunda başarılı olunarak diploma almaya hak kazanılmıştır... AÖF mezununun diplomasında koskocaman OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ yazıyor.. Bu ne anlama geliyor, Okulöncesi Öğretmeni anlamına geliyor. O yüzden bu diplomaya sahip kişilerin atanması kadar daha doğal bir durum olamaz... Bu kafaları değiştirin artık, hele ki diyorsun ki sınıf öğrt. atansın.. Yazık vallahi yazık ya !... İnan sen boşu boşuna
-örgün- üniversite sıralarında oturmuşsun

herkes destek olsun geleceğimizi kurtaralım

bence tepkimizi gösterelimmmmmmmmmmmm

Sonuna kadar sizi destekliyorum arkadaslar uşak mebde 3.cü dördüncü sınıftakiler dururken snıfçı kişileri atadılar uşak mebe tıklayarak bakabilirsiniz duyurular kısmından

bende katılıyorum size arkadaşlar bu haksızlıklara dur demek lazım

Bence tam destek bendende

slm arkadaşlar her gün yeni bir konu yeni bir sistem çıkarıyorlar.herkes emekten bahsediyor peki üniversite hakkı meslek lisesi çıkışlılara ne kadar tanınıyor o kadar öğrenci boşuna mı okuyor bu işin eğitimini alıyor staj yapıyor.sonra düz lise çıkışlılar doğal olarak daha yüksek puanı alıp yerleştiriliyor.meslek liseliler genelde iki yıllık okuyabiliyor sonrada üstünü tamamlayamıyor.aöf hakkı tanınmıyor üstünü tamamlayamıyor sonrada herkesin bahsettiği emek eşitlik hak var ya onlar nereye gidiyor?bu işin eğitimini almış kişilere yer verilmiyor.okul öncesi bizim işimiz bizim hakkımız sonuna kadar varız lütfen herkes duyarlı olsun .rastgele atanmış eğitimciler istemiyoruz...

benim cok acil tüm kavramları içinde sunabileceğim bir oyuncak yapmam gereki
yor.Bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri