Hakkari yüksekova yazmayı düşünen varmı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuubaneu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tuubaneu
yüksekovayı düşünenler..

hocam puanınız kaç..

kimse yokmu :)))

26 ya ewet diyorum bende:)

26 ya kararsızım buyuk ihtimal hayır.. bi öğretmen arkadasım var ve okulunda 1 kişi açık var sırf oyuzden yazmayı düşünüyorum.

benimde tercihlerim arasında hakkari var ama bana gelene kadar herkes yerleşir.puanım 44,334

yüksekova yı yazmayı düşünenlere yüksekova da ki okullar hakkında bilgi verebilirim.Ben 9 temmuz atamasında 26 ile yüksekovaya geldim.2.5 yaşında ki kızımla beraber geldim eşimde yanımda 6 aylık ücretsiz izne ayrıldı bizimle beraber yüksekova da kalıyor..korktuğunuz gibi değil...

yüksekova yı yazmayı düşünenlere yüksekova da ki okullar hakkında bilgi verebilirim.Ben 9 temmuz atamasında 26 ile yüksekovaya geldim.2.5 yaşında ki kızımla beraber geldim eşimde yanımda 6 aylık ücretsiz izne ayrıldı bizimle beraber yüksekova da kalıyor..korktuğunuz gibi değil...

hocam benımde sınıf öğrt menı arkadasım var yuksekovada memnun degıl süreklı olaylar oluyo dıyo ama ben yınede tanıdık bırının yanında olmayı tercıh ettıgım ıcın ve tekrar beraber sınava hazırlanıcagımız için tercih edicem. fakat yuksekova merkez de 2 okul var 5 tanede köylerinden sizce köyleri nasıldır bilginiz varmı..

olaylar var ama sıkıntı olmuyor dışarı çıkmaman gerek sadece.öğretmenlerin oturduğu binalar var yada öğretmen evinde kalabilirsiniz.köylerin isimleri neler tam olarak yazarsan bilgi verebilirim.

olaylar var ama sıkıntı olmuyor dışarı çıkmaman gerek sadece.öğretmenlerin oturduğu binalar var yada öğretmen evinde kalabilirsiniz.köylerin isimleri neler tam olarak yazarsan bilgi verebilirim.

adaklı köyü.bağdaş köyü,değerli köyü,esendere beldesi,hamit kesici iöo,vali erdoğan gürbüz iöo,kuruköy mah.iöo. bu kadar hocam yardım ederseniz sevinirim.

adaklı köyü.bağdaş köyü,değerli köyü,esendere beldesi,hamit kesici iöo,vali erdoğan gürbüz iöo,kuruköy mah.iöo. bu kadar hocam yardım ederseniz sevinirim.

puanınızı yazar mısınız valla 3 defa atanamadım yine atanamayacam diye çok korkuyorum :(((

cok afadersiniz arkadaslar konuyla alakasi yok ama bisi sormak istiyorum yeni baslik acamiyorum neden aceba ?

sayfanın üstünde solda yeni konu aç var oraya tıklayıp yazabilirsiniz

puanım 56 hamıt kesıcıyı tercıh edıcem arkadasım da o okulda. bı tane daha secebılırım. son tercıhlerıme yazıcam

vali erdoğan gürbüz, hamit kesici merkezde oraları yazabilirsiniz.bağdaş köyü uzak.değerli köyü yakın,esendere mh. de yakın,adaklı köyü de aynı şekilde yakın en fazla 20 dk. sürer hepsinin servisi var.ama merkez olsun derseniz vali erdoğan gürbüz ve hamit kesiciyi yazabilirsiniz. bunlar merkez de ama yüksekovanın mh.lelerinde.oralara giden servisler var.zorlanmazsınız.

ben tercihlerimi yaptım kaydettim yarın sabah onaylatacağım son tercihim Hakkari/Yüksekova Esendere Beldesi Güvenli Mezrası ilköğretim okulu
bu okul hakkında bilgisi olan varmı?

Olma ma ihtimali çok yüksek maalesef bu arada puanım51,428

Olma ma ihtimali çok yüksek maalesef bu arada puanım51,428

esendere mh. iran la sınır.merkeze 30 dk.çok uzak değil.diğer yerlere göre yakın sayılır.servisleri var sürekli.hakkınızda hayırlısı olsun.atamalar belli olunca yüksekova ya ataması çıkan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri