Arkadaşlar hepinize selamlar.İç çekiyorum şu an beytepe den bahsediliyor hep. Çok özlüyorum ben de gerçekten! Ben 2004 mezunuyum. Belma hocamın biz mezun olurken söylediği herşeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum (geç kalmamışımdır umarım)ve benim için yaşamım boyunca yeri doldurulmayacak bir öğretmen...
Çok şey öğrenmişiz hem de çook...bazen kızdık isyan ettik...ama şimdi anlaşılıyor...HiÇBİR ŞEY BASİTE ALINMAMALI...BİR BEYAZ KAĞIT....hatırlıyo musunuz arkadaşlar...neler yapılmıştı...Mesleğimizi bi kenara koyalım..bize aslında ufak şeylerin ne kadar da değerli oluğunu öğrettiler...İnsan biraz olsun düşününce çözemeyeceği hiç bir şey yok...dilan şunu yazdı:Arkadaşlar hepinize selamlar.İç çekiyorum şu an beytepe den bahsediliyor hep. Çok özlüyorum ben de gerçekten! Ben 2004 mezunuyum. Belma hocamın biz mezun olurken söylediği herşeyi şimdi çok daha iyi anlıyorum (geç kalmamışımdır umarım)ve benim için yaşamım boyunca yeri doldurulmayacak bir öğretmen...
Yaklaşık 3 aydır öğretmenlik yapıorum her sınıfa girişimde her an aklımda okulum..Belki bazıları için abartılı gelecek ama gerçekten her yönüyle özlenilecek bir yer ... İnsan ayrılınca kıymetini daha iyi anlıyor..Umarım bir gün hocalarımız da bu siteye girer ve bu yazdıklarımızı okurlar...sevgiler....
🙁🙁🙁