Habere bakın ...eylul ayı ılk haftası sözleşmeli alım haberı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
kpss puanı kafama takıldı sonuçlar yeniden gözden geçirilirse puanlamalarda düşüş olmaz değil mi?bu arada sınavın iptal edileceğini hiç sanmıyorum;atamalar vs herşeye az bi zaman kalmış bu saatten sonra böyle birşeyin olması mümkün değil bence...

puanınız kaç hocam?

hocam çoğu kişinin netleri eksik düşüş olmaz ya aynı kalır yada yanlışlar yükselir.sonuçların yeniden hesaplanması için hala elimden geleni yapıyorum.

abbas güçlünün sitesinde kampanya var belki sesimizi duyurabiliriz arkadaşlarım lütfen destek verin.biz bu sitede neleri başardık bu sonuçlarıda değiştirebiliriz hakkımız yenildi en azından ben eminim destekleyen olursa sevinirim olmazsa canınız sağolsun.

elfida hocam sonuna kadar sizi destekliyorum.lütfen birlik olalım.

abbas güçlünün sitesinde kampanya var belki sesimizi duyurabiliriz arkadaşlarım lütfen destek verin.biz bu sitede neleri başardık bu sonuçlarıda değiştirebiliriz hakkımız yenildi en azından ben eminim destekleyen olursa sevinirim olmazsa canınız sağolsun. yeniden hesaplanırsa arkadaşım dahada düşürürler puanları valla sesimi çıkarmaya korkuyorum​

yetısmenız ımkansız 13 eylulde okullar acılıyor sozlesmelı alım bıter ozamana kadar

Ben destek verdİm.puanlarda dÜŞÜŞ zaten var tekrar İncelenİrse puanlarda yÜkselme beklenİr ben 11 net fazlala gecen senenİn puanindan yarim puan fazla almiŞim
50 almam gerekİrken 45 geldİ hakkimi helal etmİyorum

arkadaşlar eylül ün ilk haftasısözleşmeli ek alım mı yapacaklar

Puanım 57.07 Sözleşmeli istanbul atanabilir miyim?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri