Gözümüz aydın arkadaşlar e portfolyo açılmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rabiş
arkadaşlar e portfolyo açılmış ama etkinliklerimizi yükleyecegizmiz yerler yok dersler felan da yok orayı açıyorum hiç bişey çıkmıyor anlamamdım anlayan varmı nasıl olacak şimdi

arkadaşlar e portfolyo açılmış ama etkinliklerimizi yükleyecegizmiz yerler yok dersler felan da yok orayı açıyorum hiç bişey çıkmıyor anlamamdım anlayan varmı nasıl olacak şimdi

arkadasım sağ tarafta ara butonu var oraya öğretmenlik uygulaması yaz dersler cıkıyo sanırım bıras anormallık var normalde anlatılana gore sol tarfta dersler yazıo oradan cıkacak ama cıkmıyo hala...

hadi bakalım hepimize hayırlı olsun...

arkadaşım anlamadım hala ragingbull arkadaşım dedigini yaptım ama anlamamdım bişey mesela ilk hafta çalışma planını yükleyecegiz nereye nasıl olacak kafam karıştır sen yüklemeye başladınmı anlatırmıısn bi

[evet eksik hala bu gdişle tatilde bol bol rapor yazacaz :)

Ne ne ne? nediyosunuz yaa

ssaassrrre hiç bişi anlmıorum deli olcammm

açlmıyo hata veriyo nasıl açtınız arkadaslar?

arkadaşlar şuan portfolyoya girebilen varmı bend eaçılmıyor birde şu 3 haftalık telafi süresi ne kadar ne zaman kadar yüklememiz gerekiyormuş bilen varmı

bendede açılmıyo ve pazar günü sonmuş neyapacağız.girenler lütfen yardımmmm................

mrb arkadaşlar bende giremedim açılmadı heralde yada ben giremedim ,toplum hizmet uygulamalarını nasıl yapıyosunuz yaptıklarınızı paylaşabiliriz vede biribirimize yardımcı olursak bence daha iyi olur bu arada açıldıysa giren varsa ePortfolyo benide bu konuda aydınlatırsa sevinirim

arkadaşlar site açık ve yüklemede bi sorun yok şimdilik...

ben giriş yapamadım :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri