Göreve başlayanlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan felsefem2001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@felsefem2001
ben bugün başladım darısı atanamayanların vee kadrolu atanmanın başına:110103_aphextwinz_p

m anlamadım herhalde işlemlerini bugün yaptın .bende ptesi günü işlemleri yaptım sözleşme parasıda vermedik .

m anlamadım herhalde işlemlerini bugün yaptın .bende ptesi günü işlemleri yaptım sözleşme parasıda vermedik .

sözleşme parası maaştan kesilecekmiş işlemlerim yapıldığı sırada muhtemet söyledi

sözleşme parası maaştan kesilecekmiş işlemlerim yapıldığı sırada muhtemet söyledi

zerdaa hocam acaba o paranın kesilmiş haliyle mi biz 2.250 alacağız? bize ayın 14 ünde 2.250 alacaksınız dediler de hayırlısı..

arkadaşlar kesinti parası ewet maaştan kesiliyor 1 yıl boyunca her ay 12.80 kuruş kesilecekmiş meb de öyle söylediler

arkadaşlar kesinti parası ewet maaştan kesiliyor 1 yıl boyunca her ay 12.80 kuruş kesilecekmiş meb de öyle söylediler

hocam valla bana peşin kesilecek dedi 156 liraydı söylediği rakam

bende 180 lıra ödedım

arkadaşlar anladığım kadarıyla her ilin milli eğitim müdürlüğü farklı uygulamalar yapıyor bu teferruatlara takılmaya gerek yok para kesintisi ha peşin olmuş ha elden olmuş ha maaştan olmuş bi önemi yok önemli olan şu an torba yasa içinde olan bu haksız kesintinin ortadan tamamen kalkması buda torba yasanın kabulüyle gerçekleşir

:emot84:aynen öyle arkadaşım kafalarına göre takılıyorlar

evet maaştan kesilecek.acaba kırtasiye parası nasıl alıcaz dilekçemi veriyoruz ne yapıyoz .işlemlerimizin tamamlandığını gösteren acaba bir sayfa varmı

evet maaştan kesilecek.acaba kırtasiye parası nasıl alıcaz dilekçemi veriyoruz ne yapıyoz .işlemlerimizin tamamlandığını gösteren acaba bir sayfa varmı

egitime hazırlık ödenegi için dilekçe veriliyormuş bana ayın 15ine dogru verin dilekçeyi dediler

dılekçe mı bıze bıse demedıler.ben tokata atandım.o dedığınız parayı da demedıler demekkı maastan kesılecek

ayın 15 de kırtasiye parası almıyoruz

öyleyse ayın15de kırtasiye parası almıyoruz

arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler ne kadar maaş alıyor kadroluyla bir farkı var mı

bende 180 lıra ödedım

ben de 177 tl ödedim her il de rakam farklı ödeme şekli farklı. kırtasiye için e yıllık 520 civarı para alınıyormuş ama biz yarım dönemde olduğumuz için bunun yarısı ödenecekmiş dilekçe karşılığında...

dilekçe falan yazmadım kırtasiye parası için siz yazdınızmı

Ben de sözleşme ücretimi peşin ödedim 156 lira yanlış hatırlamıyorsam. Merak ettiğim konu, 1,5 maaş 2500 lira mı ediyor, şaşırdım daha fazla bekliyordum. Kırtasiye masrafları için de dilekçemi vermedim sanırım göreve başlayınca vereceğiz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri