Gezİye gİdemİyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sulek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sulek
arkadaŞlar ben planimda olan gezİlerİ yapamiyorum malaesef ya. Mesela geÇen aylarda İtfaİyeye gİdecektİm. MÜdÜr beye bunu sÖyledİm ama olumsuz yanit verdİ. Şİmdİ olmaz hocam daha sonra dİye atlatti.bende bunun yerİne sinifa 1 tane İtfaİyecİ davet ettİm. Şİmdİ dİĞer gezİ zamanlarim geldİĞİnde ayni yaniti vermesİnden korkuyorum. BÖyle bİr durumda ne yapmam gerekİyor?

gerekçesi ne peki ???
bence bu durumda milli eğitimle görüşün
gezi planını hazırlayıp müdüre verin onaylamazsa ilçe milli eğitimle irtibata geçin
planında yer alan bir etkinliğe gerekçesiz keyfi olarak itiraz edemez ki

Gezİ planimi hazirlamamiŞtim Öncelİkle haberdar edİp sonra hazirlamayi dÜŞÜnmÜŞtÜm. Bİrdahakİne sİzİn dedİĞİnİz gİbİ planimla gİdeyİm herhalde onaylamam demez. Oanylamazsa İŞte sikinti. Ama varsayimlarla konuŞmamak gerekİr. Cevabiniz İÇİn teŞekkÜr ederİm...

rica ederim ama gezini planına da al.. planında görmek isteyebilir...
gezileri sene başında planlayıp idareye verirsen daha iyi olur bence artı gezi çıkarsa izah edersin :))

gezi planınızı yapınız hocam. bende müdürlük yapmaktayım ama işte bizim ögretmenlerimizde gezi yapalım demiyor... ben teşvik ediyorum... bu bence şahsi bir düşünce müdür arkadaş akşama kadar oturuyor bence orada çok güzel olur ögrencilerin birkaç veliyle birlikte geziler düzenlemesi... ben kınıyorum bu arkadaşı, aslında üstte yazıldıgı gibi milli eğitimle daha sonraa irtibata geçilse siz arada kötü olursunuz. müdür size kıl olur, olursa olsun aslında işini yapması gerekli ama sizin huzurunuz kaçar. yaniii kötü bir durum sizinkisi...keşke benim ögretmenlerimde istekli olsaa ben bizzat böylesi şeyler için teşvik etmekteyım.hangi okuldasınız hocam ...

arkadaşım bende geçen sene gezi düzenleyememiştim.müdür beyin gerekçesi ise: sorumluluk çok fazla çocukların başına herhangi bir olay gelrse sorumlu önce siz sonra okul olur . dedi. bu yüzden gezi saatlerini mesai dışında planlamamı istedi. ki o saatlerde sorumlu ben değilim tamamen öğrencinin velisidir.bana mantıklı geldi.bu yüzden gezileri sabahçı olduğum için öğleden soraya ayarladım ve velilere 1. sorumlunun veli olduğunu ,çocuklarına sahip çıkmalarını anlattım.isterseniz birde böyle deneyin

şu anda istanbulda devlet okulundayım. benim velilerde bu tür gezilere çok sıcak bakıyor. bende izin alamazsak velilerle birlikte gezi yaparım diye düşündüm. Ancak daha bu fikrimi gerçekleştirmedim...

canım ben gezi düzenlerken veli zorunlu kılıyorum 25 öğrenci tek öğretmen ve bir yardımcı hem zor hem yükümlülüğü fazla..
çalışan anneler ya sınıftaki velilerden birini ayarlıyor ya da bir yakınıyla gönderiyor
yine koordine eden sen oluyorsun arka planda da kalmıyorsun ama yükün hafifliyor ve stresin azalıyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri