arkadaŞlar ben planimda olan gezİlerİ yapamiyorum malaesef ya. Mesela geÇen aylarda İtfaİyeye gİdecektİm. MÜdÜr beye bunu sÖyledİm ama olumsuz yanit verdİ. Şİmdİ olmaz hocam daha sonra dİye atlatti.bende bunun yerİne sinifa 1 tane İtfaİyecİ davet ettİm. Şİmdİ dİĞer gezİ zamanlarim geldİĞİnde ayni yaniti vermesİnden korkuyorum. BÖyle bİr durumda ne yapmam gerekİyor?
gezi planınızı yapınız hocam. bende müdürlük yapmaktayım ama işte bizim ögretmenlerimizde gezi yapalım demiyor... ben teşvik ediyorum... bu bence şahsi bir düşünce müdür arkadaş akşama kadar oturuyor bence orada çok güzel olur ögrencilerin birkaç veliyle birlikte geziler düzenlemesi... ben kınıyorum bu arkadaşı, aslında üstte yazıldıgı gibi milli eğitimle daha sonraa irtibata geçilse siz arada kötü olursunuz. müdür size kıl olur, olursa olsun aslında işini yapması gerekli ama sizin huzurunuz kaçar. yaniii kötü bir durum sizinkisi...keşke benim ögretmenlerimde istekli olsaa ben bizzat böylesi şeyler için teşvik etmekteyım.hangi okuldasınız hocam ...
arkadaşım bende geçen sene gezi düzenleyememiştim.müdür beyin gerekçesi ise: sorumluluk çok fazla çocukların başına herhangi bir olay gelrse sorumlu önce siz sonra okul olur . dedi. bu yüzden gezi saatlerini mesai dışında planlamamı istedi. ki o saatlerde sorumlu ben değilim tamamen öğrencinin velisidir.bana mantıklı geldi.bu yüzden gezileri sabahçı olduğum için öğleden soraya ayarladım ve velilere 1. sorumlunun veli olduğunu ,çocuklarına sahip çıkmalarını anlattım.isterseniz birde böyle deneyin
canım ben gezi düzenlerken veli zorunlu kılıyorum 25 öğrenci tek öğretmen ve bir yardımcı hem zor hem yükümlülüğü fazla..
çalışan anneler ya sınıftaki velilerden birini ayarlıyor ya da bir yakınıyla gönderiyor
yine koordine eden sen oluyorsun arka planda da kalmıyorsun ama yükün hafifliyor ve stresin azalıyor
çalışan anneler ya sınıftaki velilerden birini ayarlıyor ya da bir yakınıyla gönderiyor
yine koordine eden sen oluyorsun arka planda da kalmıyorsun ama yükün hafifliyor ve stresin azalıyor