Geri sayım başladı arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ESMAGOKSU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ESMAGOKSU
1 haziran saat 09:30 da atamalar belli olacak hayırlısı insallah

bende şimdi onu düşünüyordum bi bakayım foruma dedim bu başlığı gördüm hiç aklımdan çıkmıyor nasıl geçecek vakit öyle mi böyle mi hiçbir şeye konsantre de olamıyorum.ne tavsiye edersiniz, uyku bile yok.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!!!:emot159:

herkesin gönlüne göre olur umarım:)

stresten ev temiziliği bile yapamıyorummm:=)))

Kadrolu atanmayacağımı bildiğim halde yinede stersliyim.ders çalışamıyorum .çok kötü bir durum .sürekli kabuslar görüyorum.ama inş sözleşmeli atanabilirim.inş hepimiz atanırız .........

kadrolu atanmayacağımı bildiğim halde yinede stersliyim.ders çalışamıyorum .çok kötü bir durum .sürekli kabuslar görüyorum.ama inş sözleşmeli atanabilirim.inş hepimiz atanırız .........
hocam bende senınle aynı durumdayım kabuslar falan gormuyorum ama atanma umıdım yuzde bır puanım 53.8 artık hayırlısı hocam ya ama ders calısamaıyorum neye guvenıyorsam ıyıce moralım bozuldu.yanı bılıyorum dusuk bır puan ama o atanamama ve herhangı bır kuruma yerlestırılemedınız yazısı herseyı bılmene ragmen yıkıyo ınsanı neyse rabbe dayanıp dua edıp toparlanmak gerek

hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah herkesin istediği yer olur :) :)

geçmiyorrrrr zaman yaaaa...... salı akşamı ne yapacaz bakalım..... heyecan tavannnn

geçmiyorrrrr zaman yaaaa...... salı akşamı ne yapacaz bakalım..... heyecan tavannnn

hocam sizin puan iyi idi demi SIKMAYIN caninizi olur insALLAH :) DUA EDIN artik bundan sonrasi nasip.......:emot68:

bakalım taban puanın kaçta kalacağı konusunda hesaplar tutacak mı?? :)

bende de durum aynı puanım 59 çok umutlu değilim ama hadi olursa lardayım :D tüm çalışma motivasyonumn sıfır çalışamıyorum en fazla alaım olacak yıllar bu yıllar, mezunlar birikmeden iyi puan alıp atanmak en doğrusu ama çalışacak iştah kalmadı inşllah hayırla atanırız gönlümüze göre

kendim için atanma telaşem yok ama sizleri gördükçe,yazdıklarınızı okudukça,ben de heyecanlanıyorum arkadaşlar.....ALLAH hepinizin gönlüne göre versin inşallah....

aminnnnnn inşllahhhhhhh hepimiizn

benim de umudum yok ama yinede acaba diyorum .çarşamba gününe diploma töreni yapacağım ardından kahvaltı ve yakındaki ilköğretime gezi düzenledim .öğlenci grubum nasılsa saat:17.00 kadar sistem kilitlenecek bari çocuklarla yoğun bir şekilde bir gün geçirelim de zaman geçsin :36_11_6::36_11_6:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri