Gerçeklik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nekropsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Nekropsi
Merhaba Arkadaşlar ben malatyadan Mehtap Karakış. Açıkögretim okuloncesi ögretmenlik 3.cü sınıftayım. ve lise hayatım gerek gerekse unuversite hayatımda bir şeyi çok merak ediyorum sizce biz cocuklara ne kadar gerçekci davranıyoruz. ne kadar yardım elimizi uzatıyoruz. özürlü yada engelli çocukları neden digerlerinden ayırıyoruz. neden herkese eşit hak vermiyoruz. engelliler çogu şeyden mahrum kalıyor. onu geçdim batı bölgelerinde sokakda olan cocuklara neden el uzatmıyor kimse herkes onlardan korkup kaçıyor. bumudur gerçek hayat gerçek davranışlar. biz Ögretmen olmaya gayret etmiyormuyuz. neden o zaman cocuklara ayrım uyguluyoruz. cok ilginc geliyor bana belki sizin için basit bir konu olabilir ama en iyi felsefe HER ÇOCUGU TOPLUMA YARARLI BİR ŞEKİLDE KAZANDIRMAK olmalıdır. yorum yapan olursa şimdiden teşekkurler. herkese kolay gelsin görüşürüz. inşallah. saygılar.

merhabalar mehtap.ben de kısmen malatyalı sayılırım.söylediklerine katılıyorum ama burda bizden önce yetkililere düşüyor iş.onlar toplayıp bize teslim ederse tabiki de gerisi bize kalıyor.sevgiler

teşekkurler düşüncelerin için ama bunu biz önceden önlersek ileriki nesillerde ona göre davranır belki:S hayırlısı genede

ayrıca benimde gözlerde sorunum vardı ortaokul sonuna kadar özürlü gibi davranıslar sergilendi aşalanma hor gorme herşeyi yapıyorlar. şimdi Allah a şükür gözlerim birazda olsa düzeldi. ama benim durumumdan daha kötü durumda olanlar var. birde sokakda tinerci cocukları biz kazandıramıcaksak kim onları kurtarcak aç kalanlara biz kapı açmicaksak kim bakcak ben malatyaya 1 bucuk senedir geldim her yer dilenci cocuk kaynıyor her sokakta en az 2 tane var. sabah kapıya giysisi yırtık cocuklar geliyor bunu engellemek için özellikle bu bölümü seçdim inşallah başarılı da olurum buyuk şehirlerde dilencilik tinercilik yuksek oranda artışda. Genede herşeyin hayırlısı diyebiliyorum şuanda.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri