Gazi Üniversitesi/ Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yAsMiNa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yAsMiNa_
Merhabalar arkadaşlar.. :)

ßaşlıklarda Gazi-Okul Öncesi'ni sık sık gördüm ama Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliğini hiç görmeyince bi başlık açayım dedim.. :) Meslektaş sayılacağız ilerde.. :)))

Gazi'de ilk senem olacak.. 2008'de yani bi kaç ay öncesinde sınava girdim ve Gazi'yi kazandım.. 1. Şubedeyim.. Çocuk Gelişimini kazanmış diğer arkadaşlarıda görmeyi burada , isterim açıkcası.. :)

yasmina hoşgeldin bende gazi ünv çocuk gelişimi mezunuyum bu sene mezun oldum çok memnun kalacaksın hocalarından hepsini çok özlüyorum iş yaşamı inan çok zor geçirdiğin senelerin tadını çıkar bol bol büyük şehirdesin muhakkak ilk sene bir iki kursa git,)yeni senen hayırlı olsun

slm eger benimde puanım tutarsa gazi istıyorum suan lise son cocuk gelısımı bolumuyum ama gazi hedefım

selam yasmina kaç puanla girdin??

selam, ben de gazi çocuk elişimi ve eğitimi öğretmenliği son sınıftayım.. bitiyooorr.... =)

gazi ünüversitesine kaç puanla qirdniz

merhaba arkadaşlar bende bu yıl kazandım gazi çocuk gelişimini ...marmara okulöncesii istiyordum olmadı nasip değilmiş:)umarım pişman olmam:)

kazanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar:)

selam bende gazi çocuk gelişimci 2. sınıfım bi çocuk gelişimci olarak sende aramıza hoşgeldin :)))

ben 2. sınıftayım iki buçuk yılım kaldı

bende gazi üniversitesi çocuk gelişimi 3.sınıf öğrencisiyim.2007 girişliyim ve sözel 358 puanla girmiştim.

merhaba ben 2008 yılında gazi çocuk gelişimi öğrt mezun oldum gazi de okumak ankarada olmak gerçekten büyük bir şans bu şansı iyi değerlendirmek lazım. öğrenci iken bunu anlayamıyorsun ama mezun olduğunda daha iyi anlıyorsun şimdi maraşta öğretmenim ve ankarayı çok özlüyorum. orda olan arkadaşlar ankaranın tadını çıkarın.

bn lise 3.sınıf çocuk gelişimi okuyorum acayip dercede gazi yi istiyorum inş gelir o kadar puanı nasıl aldınız...ALLAHaşkına söyleyın..

Arkadaşlar ygs sadece sözelden türkçe 30 sosyal 31.5 beni bu bölüm için kurtarırmı? Diploma notum da 4,4.5 arası.

merhaba arkadaşlar bende gazi çge 2.sınıf öğrencisiyim.tanışmak isterim sizlerle de:)

ben 3. sınıf öğrencisiyim gaziyi hem istiyorum hem istemiyorum diyebilirim hayırlısı ne ise o olsun ygs puanı kaç tam olarak bilen warmı

tanışalım arkadasım 3.sınıftayım ben:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri