Flas flas "yöneticilerimizden özlem ve neslihan ın ev halleri :) " ilkdefa ve sadece

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
:emot159:flas flas "yöneticilerimizden özlem ve neslihan ın ev halleri :):77wu[1]: " ilkdefa ve sadece bu konuda başka yerde arammayın çünkğ yok :) :emot115:

..​

Ekli dosyalar

• IMG_0304.jpg
    IMG_0304.jpg
    45.4 KB · Görüntüleme: 413
  • IMG_0305.jpg
    IMG_0305.jpg
    56.3 KB · Görüntüleme: 413
Aman Allahım bunlar pasta yiyor sonlarını hiç iyi görmüyorummmmmm :)

neler oluyor...

afiyet olsun :) pofidik terlikler de çok yakışmış :))))

yediklerine değil kimin evinde oladuklarına bak memet sen gidemeden onlar geldi yaaaaaa :) çatlaaa

yediklerine değil kimin evinde oladuklarına bak memet sen gidemeden onlar geldi yaaaaaa :) çatlaaa

Aman yarabbim ben biryanlışlık vardır diye düşünmüştüm yada yansıma falan sanmıştım ama ooooo bizim sinopluuu. onun ne işi var oralarda yav ben yokum bir kerem

aman yarebbiiiim :D :D
basıldııııkkk :D
nihal hocaaam korkmaya başladım ben senin makinedeeenn,kimbilir ne fotolar var daha gün yüzüne çıkarmadığııınn :D
süperiz yaa :D nasıl da güzel ağırlamışlardı bizi sağolsunlar :)

eee fatih napıyo orada :emot54::3613411xz:

Nihalciğim bence pijamalı çekmeliydin böyle süslü püslü olmaz dışarıdan gelmiş oturmuşlar :)

Aman yarabbim ben biryanlışlık vardır diye düşünmüştüm yada yansıma falan sanmıştım ama ooooo bizim sinopluuu. onun ne işi var oralarda yav ben yokum bir kerem
mesutun evi mehmetcim :) senden önce bizler gittik seni de bekleriz :)

Nihalciğim bence pijamalı çekmeliydin böyle süslü püslü olmaz dışarıdan gelmiş oturmuşlar :)
..

ya onlarda vardı sen beni çekmiştin ya hani gökçe nihal hoca nereye bakıyor diye :) gece mahalledeki kavgayı izliyorduk ya ... bir gün pijama partisi yaparız olmadı onları yayınlarız :D:emot1:

yaaa neler oluyor orada bu fotolar bende yok daha :D :D :D :D
ayrıca çok güzel karşılandık çok teşekkür ederiz tekrardan ev sahiplerine :))
heyyy olmuyor ama öyle pijamalarla falan ona yüreğim hiç dayanmaz burda bile nasıl çıkmışız :D :D

kavga aklıma geldi de karşılıklı evlerden ne izlemiştik :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri