flas..flas..TRT-3 de 10.000 öğretmen alımı yasa tasarısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rapper_nilgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ssaassrrreoffffffffffffff ya 700 çok az 67 benim puanım inşallah şubatta çok alım olurda bana sıra gelir
sadece eşime daha yakın bi yere gitmek istiyorum......

benım 72 acaba kac puana kadar sıra gelir..

bende 75.5 la kadro bekliyorum.. umarım gelir....

bende 74.267 ile kadro bekleyenlerdenim.ama kendi şuan çalıştığım yere olması çok zor heralde :( hayırlısı...

kaça kadar düşer acaba kadro puanı, geçen tercihlerde alan bazında sıralama verilmediği için korkarak çoğu kişi sözleşmeli yazdı, benim tercih yaptığım yerlerde 78 lerde, 82 lerde bile sözleşmeli var, tahmin etmek çok zor yaaa:(
hadi tahmin edelim, bence 72 lerde kalacak... sizce??

Ak Parti adına konuşan Mehmet Sağlam ise 25 gün içinde 10 bin öğretmen alımı daha yapılacağını söyleyerek, yasayı hazırlayanlara teşekkür etti. Takdirle karşıladığını belirtti.

10 binin üzerinde öğretmen alımı mümkün olabilir mi? Kadrolu sayısının bu rakamın üzerine çıkabilmesi için milletvekillerinin ek önergeyle sayıyı yükseltmeleri gerekiyor. Ama Maliye'nin bu duruma sıcak bakmadığı da özellikle vurgulanıyor.
Ancak kadrolu ataması gerçekleşecek sözleşmeli öğretmenlerin yerine alınacak öğretmenlerle bu atama döneminde atanacak öğretmen sayısının 15 bine kadar yükselebileceği de bize gelen duyumlar arasında.
Yani 3 ya da 5 bin, ne kadar sözleşmeli kadroya geçerse, o kadrolara bir o kadar öğretmen alınacak. Onların başvuruları ise kadroluların göreve başlamalarından hemen sonra gerçekleşecek. Bu sürede muhtemelen iki hafta sonra...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri