Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim okulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nurum
Ben Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim okulu Anasınıf öğretmniyim Okulumu ve Öğrencilerimi çooooook seviyorum... sizlere başarılar...

Aramıza hoşgeldin nur:) Çok güzel bir yerde görev yapıyorsun,bu yaz geleceğim inşallah oraya:)

aramıza hoşgeldiniz...

Hoşgeldiniz aramıza:)

Hoş geldiniz...:)

Hoşgeldin
Fetiye ye birkaç defa gelmiştim.Çok güzel bi yer.Başarılar

Hoşgeldin

Hoşgeldin

merhaba ben stajerim ama senin yerinde olmayı çok isterdim çalıştıgın okulu biliyorum fetiye benim için çok önemli bir ilçe bütün arkadaşlarım orda sokaklarını ve plajlarını çok özledim senin adına sevindim allah herzaman yolunu açık etsin çalışmalarında başarılar dilerim

merhaba ben stajerim ama senin yerinde olmayı çok isterdim çalıştıgın okulu biliyorum fetiye benim için çok önemli bir ilçe bütün arkadaşlarım orda sokaklarını ve plajlarını çok özledim senin adına sevindim allah herzaman yolunu açık etsin çalışmalarında başarılar dilerim:36_3_3:

ben de fethiye kemerde 3 sene çalıştım .oralar gerçekten mükemmel yerler kıymetini bil hocam.başarılar

başarılar hocam ben fethiyeliyim fakat k.maraşta görev yapıyorum.bu yıl doğu hizmetim bitiyor.inşallah fethiyeye gelebilirim.

merhabalar...
fethiyede 5 sene görev yaptım...ilk çalıştığım okul güneşli ilköğretim okulu ikincisi ise esenköy er asım özdemir i.ö. okulu...eski öğrencilerimi çokkk özledim...fethiyeye çokkk selamlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri