Eylülde okul öncesi ek atama 5 bin istiyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nisa.27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nisa.27
arkadaşlar baskı yapalımki okul öncesinden ayrı bir ek atama yapsınlar 0312 313 13 74

niye 5BİN ARKADAŞIM GEÇENYILKİ GİBİ 10 BİN ALSINLAR.HİÇ MEZUN KALAMSIN BEN 3YILLIK MEZUNUM 4 YIL ÖNCE MEZUN OLAN ARKADAŞALRIM VAR VE OLANET SINAVDAN DÜŞÜK PUANALIYORUZ DİYE ATANAMIYORUZ....YENİ MEZUNLAR HEP YÜKSEK PUANLAR ALIP ÖNÜMÜZE GÇİYOR NEDEN BÖYLE BRİ UYGULAMAYA MARUZ KALALIM???TÜM MEZUNLARIN BİTMESİ İÇİN 10 BİN ALIM YAPSINLAR BENCE...............

destek herzaman

destek bu kdar mı iki kişimi çok komik:SSSSSSS

haydi telefonlra sarılma zamanı hergün maıl atmalı onlarca lütfen arkadaslar bu iki kişinin destegi ile olacak bişey degil!!

5000 okul Öncecİ İÇİn desteklİyorum
ben maİl atarak destek verdİm ancak bakanlikla yada personel Şubeyle İrtİbata geÇmek lazim.

destek telefondan başka ne yapabiliriz

arkadaşlar bir kere aramak yada mail atmak yetmez çevrenizdekilere ulaşın hergün bir kaç defa arayın ve destek başlığında bulunan adrslere en az her gün 10 mail atın hadi arkadaşlr zamanımız çok az bu sene oldu oldu olmadı hayal destekkkkkkkkkkkkkkk

eylül ataması ilk iki hafta içinde yapılacağı söyleniyor.

hiç umudum yok ama destekkk:((

hocam umudum yok diyorsun ama böyle beklemek ve hiç birşey yapmamak dahamı iyi sizce

Arkadaşlar bende her zaman destekliyrumm..ihtiyaç. fazlaysa hepimizi alsınlarr..İcraat görelim en azz 5000 vermeliler ...

mail adresini verin arkadaşlar.. 10,000 istiyoruz. madem çok açık var okul öncesinde

destekkkkkkkkkkkk en az 5000

niye 5BİN ARKADAŞIM GEÇENYILKİ GİBİ 10 BİN ALSINLAR.HİÇ MEZUN KALAMSIN BEN 3YILLIK MEZUNUM 4 YIL ÖNCE MEZUN OLAN ARKADAŞALRIM VAR VE OLANET SINAVDAN DÜŞÜK PUANALIYORUZ DİYE ATANAMIYORUZ....YENİ MEZUNLAR HEP YÜKSEK PUANLAR ALIP ÖNÜMÜZE GÇİYOR NEDEN BÖYLE BRİ UYGULAMAYA MARUZ KALALIM???TÜM MEZUNLARIN BİTMESİ İÇİN 10 BİN ALIM YAPSINLAR BENCE...............

Arkadaşım çok doğru söylüyorsun.Bizler eski mezunlardanız.Tecrübe olarak 10 numarayız fakat yeni mezunlar gibi kitap üstündeki bilgilerimiz taze değil. 10.000 alım olsun,yeni-eski herkes atansın.
Ayrıca; ÖĞRETMENLERE KPSS VE HERHANGİ BİR SINAV -ADI NEOLURSA OLSUN -YAPILMASIN

ArkadaŞlar canii gÖnÜlden destekliyorum ve hemen ariyorum

arkadaşlar 5 bin az lütfen o kadar mezun ve açık varken 10bin atama yapmalılar kesinlikle

ilgili yerlerin mail adresleri hocam gönderirmisiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri