Evleniyoruuummm:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Öğretmenim çok sevindim..Hayırlı olsun Mutluluğunuz daim olsun inşallah ...

Selvicim tebrik ediyorum çok sevindim adına.. mutluluğunuz daim olsun inşallaaaaah :) darısı benim gibi tüm bekarların başına :)

evde kaldım :d neyse ben zaten evlenmicem :p

neyse beni atlayalım ben seni kutlayayım selvicimm :) mutluluğunuz daim olsun inş.
Sağlıkla,huzurla ve mutlulukla bir ömür geçirmeniz dileğiyle :)

bİrİsİ evde kaldim mi dedİ ? :) hİÇ sanmiyorum :)

Allah mutlu mesut eylesin bir yastıkta kocatsın.

hayırlı dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..hepinizi bekliyorum düğünüme:))

bak...seni bu kadar seven ve size bu kadar dua eden kişi var arknda...ahmet cemil abiye selamlar...gelinimizi üzerse ve biz bunu duyarsk...vay haline...((((;

Allah mesut etsin canım,darısı bekarların başına:))

Hayırlı uğurlu olsun selvi hocam :) mutlulugunuz daim olur inşallah

elifcim söylerim selamını:))
tuba ve figen hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)) darısı tüm bekar üyelerimize!...

bİrİsİ evde kaldim mi dedİ ? :) hİÇ sanmiyorum :)

evet gamzecim yaa :D bakıyorum benden bikaç yaş küçükler bile nişanlı veya sözlü :D bi de facebook arkadaşlarımın hep ilişki durumu değişiyo artık iyice umutsuzluğa düştüm hahahhhahah :D :D

:))ayakkabımın altına sesin adını yazayım neslihancım:))

alllah mutlu etsin bir ömür boyu mutluluklar hocam :D

hocam hayırlı olsun, mutluluklar dilerim :)))

Rabbim mesut bahtiyar etsin öğretmenim...

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederimmm bir ömür boyu mutluluklar :)

evet gamzecim yaa :D bakıyorum benden bikaç yaş küçükler bile nişanlı veya sözlü :D bi de facebook arkadaşlarımın hep ilişki durumu değişiyo artık iyice umutsuzluğa düştüm hahahhhahah :D :D

yok yok umutsuzluğa kapılma hemen böyle güzel bi bayan kaçırılır mı hiiç? :) darısı bize diyelim :D

hayırlı olsunnn...Allah ömür boyu birbirinize olan sevginizi kat be kat artırarak yaşamanızı nasip etsin.sevgiler...

sanal ortamda düğün olurmu bilmyrm selvi ama biz forumda senin düğününü yaptık galiba..baksana şu güzel dualara ve dileklere...bu harika birşey yaa...biz gerçkten kocamannnn bir aileyiz arkadaşm...senin davetiyen bunun en güzel kanıtı oldu bence...iyiki varsnzzz....

selvicim,,,şimdiden hayırlı olsun,çoook mutlu olun inşallah....ALLAH tamamına erdirsin,birbirinizi tamamlamayı nasip etsin :) ( yavuz selim su çiçeği geçiriyor,o yüzden pek giremiyorum foruma,ancak şimdi gördüm)

bende aklımdn sizi geçryrdm tuba öğretmnm,yoksnz diye...çok geçmş olsn..yavuz selimi ltfen öpün bizm için...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri