Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
merhaba.öncelikle şunu belirtmeliyim ki başlığı açmadan önce arama yaptım ve bulamadım belki gözümden kaçmış da olabilirbu konu. öyle bir durum varsa zaten yöneticilerimiz gerekli uyarıyı yapacaklardır..gerçekden çok güzel bir siteye üyeyim.gayet de memnunum ama takıldığımın bir konu var : etkinlik şarkı isteme..vs bölümüne gerekli ilginin gösterilmediği kanaatindeyim..dosya veya etkinlik istediğmizde bazen açtığımız konu okunmuyor bile...ama diğer etkinlik bölümleri haberi güncelleniyor.. günlük faaliyetlerimizi hemen yolluyoruz.. yollamak en doğal hakkımız ama etkinlik müzik şarkı sözü bölümlerine biraz daha fazla zaman ayırabilsek çok daha güzel olacağının inancındayım..(en son 3 gün yada 5 gün önce okundu yazısını ve sıfır yorum ya da yardım yazısı görmek beni üzüyor bir tane olsa bile)şimdiden teşekkürler...
bir şeyleri paylaşmak çok önemli ve anlamlı ama paylaşırken yardımcı olabilmek daha önemli ve erdemli
bir şeyleri paylaşmak çok önemli ve anlamlı ama paylaşırken yardımcı olabilmek daha önemli ve erdemli