Etkinlik isteklerine ilgi az.lütfen okuyun!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gecem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gecem
merhaba.öncelikle şunu belirtmeliyim ki başlığı açmadan önce arama yaptım ve bulamadım belki gözümden kaçmış da olabilirbu konu. öyle bir durum varsa zaten yöneticilerimiz gerekli uyarıyı yapacaklardır..gerçekden çok güzel bir siteye üyeyim.gayet de memnunum ama takıldığımın bir konu var : etkinlik şarkı isteme..vs bölümüne gerekli ilginin gösterilmediği kanaatindeyim..dosya veya etkinlik istediğmizde bazen açtığımız konu okunmuyor bile...ama diğer etkinlik bölümleri haberi güncelleniyor.. günlük faaliyetlerimizi hemen yolluyoruz.. yollamak en doğal hakkımız ama etkinlik müzik şarkı sözü bölümlerine biraz daha fazla zaman ayırabilsek çok daha güzel olacağının inancındayım..(en son 3 gün yada 5 gün önce okundu yazısını ve sıfır yorum ya da yardım yazısı görmek beni üzüyor bir tane olsa bile)şimdiden teşekkürler...

bir şeyleri paylaşmak çok önemli ve anlamlı ama paylaşırken yardımcı olabilmek daha önemli ve erdemli

etkinlik isteklerine muhakkak bakıyorum ve elimde varsa hemen gönderiyorum.
ama bazen sitenin yoğunluğundan dolayı çok çabuk 3. veya 4. sayfaya iniyor.1. 2. sayfayı inceleyip de mesaj yazana kadar yeni konular geliyor.bazı konular gözden kaçabiliyor.

Ben De ArkadaŞlarim Sevİl Ve Hussel Gİbİ DÜŞÜnÜyorum Hocam.yanİ Sİtemİzde Emİn Olun Çok SeÇkİn Bİr Kİtle Varkİ BÖyle DÜŞÜnmeyİn LÜtfen.eĞer İstenİlen Konuyla İlgİlİ Elde Kaynak Varsa Kaynakla Ya Da Fİkİr Vererek Yardimci Olunmaya ÇaliŞiliyor.ama Şunu Da Takdİr Etmelİyİz Kİ MaŞallah Sİtemİz HergeÇen GÜn Daha Da BÜyÜyor Ve HİÇ BakamadiĞimiz Yorum YazamadiĞimiz Konular Bİle Oluyor.hocam Emİn Olun Şahsen Bu Sİteden HİÇbİr Maddİ Menfaatİm Yok Ama Sanal Alemde GerÇekten Rahat OlduĞum Tek Sİte.paylaŞmak GÜzeldİr ...İnŞallah Bundan Sonra Daha Faydali Olabİlİrİz...sevgİlerİmle:))))))))

galiba yanlış anlaşıldım ben serzenişde bulunmuyorum elbette üyelerimiz seçkin çünkü öğretmenlerden oluşuyoruz.. demek istediğim paylaşımda istek bölümüne daha çok zaman ayırmak :bir kukla etkinkiğine teşekkür yazısı kadar birine yardımcı olurken aldğımız teşekkür ve minnettarlık yazısı da bizi memnun eder..şahsım adıma şunu belirteyim ki ben kendi etkinliğimi bir alana atmaktan çok birinin işine yarayacak veya istekte bulunulan etkinlik yada dosyayı atmaktan büyük haz duyarım.. ama daha okulu bile bitiremedim ve elimde yeterli kaynak yok bu görev benden çok siz değerli öğretmenlere düşüyor ve eminim ki elinizden geleni de yapıyorsunuz ama biraz daha gayret öğretmenlerim. teşekkürler

etkinlik istekleri bölümü foruma girdiğimde bakmadan çıkmadığım bir bölüm. elimden geldiğince fikir ya da etkinlik paylaşmaya çalışıyorum, hatta bazen tüm zamanımı da buraya ayırdığım oluyor. fakat benim de en çok dikkatimi çeken şey, istekte bulunanların forumda arama yapmadan, kendi yapabileceklerini ortaya koymadan yardım talep etmeleri ve yapılan yardımlara karşılık :
" yok bu olmaz",
"bu da olmaz",
"aslında istediğim böyle bişey değil"
"daha orijinal bi fikri olan yok mu"... gibi cevaplar vermeleri,
daha önce istenmiş olan bir etkinliği defalarca istemeleri ve genelde hep aynı kişilerin istekte bulunuyo olması.. isteklerin yeterince açık ifade edilmemesi... bunlar herkes için söylenmiş sözler değil, sumru arkadaşımın dediği gibi üstüne alınması gereken bir kaç kişi var..

şunu da söylemeden geçemiycem: bazen, o kadar basit şeyler hakkında istekte bulunuluyo ki şaşırıyorum. bence biraz da istekte bulunan arkadaşlarımız bu konuda hassas davranmalı.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri