Eskiler nerdesiniz,she kıll,metalix,yelizercan,redscool,özlecey,besra ..........

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elfida14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
bilgisayar açık kızıma yemek hazırlamam gerek açıklanırsa mutfaktayım sesleni verin arkadaşlar=)))))

hehe :)) adresı ver ben yemek yaptım sana kargoyla yollim canım:)))

:) evli olmak böyle bişe.. bende işen erken çıktım her yarım saatte bir oturuyorum pcnin başına. artık yoruldum diyebilirim....inşalla hayal kırıklığına uğramayız...

kızlar oğlumun yemek saati sonra görüşürüz ben kaçıyorum

=) neyse yaptim artik ya Şu İŞ,İ siraya koysak mesela bİrİ netten takİp ederken dİĞerlerİ İŞlerde yardim etse sirayla=))

ne güzel siz çocuklarınızı doyuruyorsunuz ben iki gündür yemek bile yapmıyorum ne bulurlarsa onu yiyorlar.yazık ya bizi düşürdükleri duruma bak

selam canım benim ben sabaha kadar oğlanla uğraştım biraz dera çalışmaya çalıştım anca açabildim bilgisayarı.benim en can arkadaşım ereğlili ama konyada oturuyor.konya mef mezunu olduğum için kendime seni çok yakın hissediyorum.ben orduda oturuyorum ama şimdi ailemin yanında uşaktayım.sınavdan sonra orduya dönücem hemşo

sağol canım benimde yakın hissettiklerim oluyor ama genelde herkesi aynı görüyorum.burda en güzel haberleri paylaşacağız inşallah bigün de bi yerlerde görüşüp tanışırız olma mı?

sağol canım benimde yakın hissettiklerim oluyor ama genelde herkesi aynı görüyorum.burda en güzel haberleri paylaşacağız inşallah bigün de bi yerlerde görüşüp tanışırız olma mı?

tabi herkes yakın,herkes aynı ama ereğli olunca bana göre biraz daha başka o yüzden belirtme gereği hissettim.inşallah sitedeki tüm insanlarla bir gün biryerlerde tanışma fırsatımız olur

KONYADAMI oturuyorsun...Bende konyadayım..konyadan biriyle karşılşmk güzel oldu.

canım şu anda uşaktayım ama orduda oturuyorum.selçuk mezunuyum ve konyayı çok sevdim.ayrıca ihsan doğramacı da 2 yıl öğretmenlik yaptım.mef'ten bir sürü arkadaşım ve tanıdığım oldu.akademisyen arkadaşlarımla hala görüşüyorum.o yüzden konyalıları kendime çok yakın hissediyorum.ne güzeldir ki üniversitemin açtığı bu siteden tanıdığım tanımadığım pek çok meslektaşıma ulaşabiliyorum.seni tanıdığıma da çok memnun oldum inşallah konyaya geldiğimde yüzyüze tanışırız

arkadaşlar nerelerdesiniz?uzun zaman oldu ne yaptınız atandınız mı?inşallah herkes iyidir.giramiyorum siteye çok yoğun günler geçirdim halada geçirmekteyim.inşallah hak eden herkes atanmıştır.

Atanamadım .Arada bi giriyorum ancak fazla takılmıyorum buralarda..2012 KPSS nasip kısmet...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri