Erzurum yazacak arkadaşlar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan falgon_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
birşey rica edebilir miyim? ben göremediğim için ve merakımdan soruyorum Ankara Polatlı da okul açılmış mı? hangi okullar var?

ankara polatlı da ki okullar
basri ilköğretim okulu
inkılap ilk.
karapınar ilk.
kız teknik ve meslek lisesi
mehmet gönenç ilköğretim okulu
polatlı ilkadım anaokulu
uzunbey ilköğretim okulu
beylikköprü şh.yzb.nazmi elmas ilköğretim okulu

bilemiyorum hocam inşallah gelir yakın köyler derken yakutiye falan yakın galiba merkeze ilçe olarak nereleri yazacaksınız?

yakutiye palandöken ve aziziye yazıcam ayrıca pasinleri yazıcam hocam

bazı arkadaslar puanını sankı yüksek söylüyor gıbı pek inanmıyorum açıkcası.ama yanlışta olabılır tabı bu benım fıkrım

dikkat etmediniz galiba,bu başlık aralık ataması döneminde açıldı:)

arkadaşlar ben pasinlerde sözleşmeli olarak görev yapıyorum puanım 69,324 kendi okulum bana acıldıgı için son tercıhte kendı okulumu yazdım ayrıca bi onceki tercıhım tortum anaokulu. erzurum yazanlar için söyluyorum yakutıye aziziye ve palandökende acılan okullar köy okulları. pasinlerdeki okullara gelınce hepsi gıne köy okulu ama bi kaç tanesi pasinlere cok yakın gidiş geliş yapılabilir sadece çatyazı çok uzakmıs zaten hizmet puanı 30. porsuk koy okuluda erzurumla pasinler yolu üzerinde bi koy ama anayola 5 km uzaklıgı var. bence 70 üzerinde puanı olan arkadaşlara erzuruma kadar daha batıdakı yerler gelebilir diye düşünüyorum ama doğu için erzurum kesinlikle ii bi yer

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri