Erkek Okul Öncesi Öğretmenlerinin Sorunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokhankayili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
bence erkek öğretmenler daha rahat olurlar çocukların daha çok ilgisini çekiyor çünkü. bu arada lisede staj yaparken bir anaokulu öğrt erkekti çocuklar onu çok seviyordu çocuklara sürekli top oynatıyordu :)

Bence Sİzler İŞİnİzİ Gayet İyİ Yapiyorsunuz Bu Benİm Çok HoŞuma Gİdİyor Ve GİttİkÇe Sayilarinizin Artmasini Dİlİyorum :) HİÇ Olmazsa Velİler Sİzİ Daha İyİ Dİnlİyor

Zaten Sİz EŞofman Gİmİyomusunuz Artik Bu YÜrÜrlÜkte :) Bedencİler Gİbİ Gİyİn EŞofmanlarinizi Atin Kendinizi Sinifiniza Hani Bizde Giyiniyoruz Ama Cocuklar Bazen Dalga GeÇİyo Ogretmenim Senin Baska Kiyafetin Yokmu Diye :)

aaa evet hatırlıyorum izzet öğretmen:))) tv den :))

:) ilk duydugumda ne yalan sölim banada tuhaf geldi ama düsününce neden oolmasın ii de olur. saydıgınız nedenler mantıklı ama velilerin pek ii karsılayacagını sanmıorum nedense.ne tepki veriolar cok merak ettim:)

konuya yazan arkadaşları okudum ,herkese aşağı yukarı yazılarından anladığımkadarıyla garip geliyo ,ya neden bir erkekden ahçı,bulaşıkçı,hasta bakıcı hatta hemşir oluyoda anasınıfı öğretmeni olurmu diye tartışmak bence çok saçma 5 yıldır anasınıfında görev yapıyorum erkeğim ve işimi layıkıyla yapıyorum,garip karşılayanlar oluyo ama sadece bayan bir bakıcıyla karşılaşmadıklarından şaşırıyorlar,bayan olsun bakıcı olsun istiyorlar,bence erkeklerde bayanlarkadar hoş yapıyorlar hatta yaptığımıda idda ederim

arkadaşlar merhaba konu baya ilgi çekmiş....
erkek arkadaşların bu konuda bayanlardan daha iyi olduklarını mesleğe başladıktan sonra öğrenmiş oldum bu tecrübelerle sabittir bizim okulumuzda veliler özellikle erkek öğretmen isterler bayanlara duyurulur......(bu arada erkek öğretmenler takım elbise giymiyor artık eşofman giyiyorlar)

Atamam olduktan sonra okulu aradım müdür bey branşımı duyunca eminmisin diye sordu. Tokat ta üç yıldır görev yapıyorum. Okulda ki ve kasabadaki herkes alıştı artık kimse şaşırmıyor. tabii eşofmanla görünce beden eğitimi öğretmeni zanneden de olmuyor değil. ahmet duran

Kesİnlİkle baŞarililar. TartiŞmaya gerek duyacak kadar bu olaya basİt bakmiyorum.

artık sadece bayanların ya da sadece erkeklerın yaptıgı meslek neredeyse yok. bızım okulda da erkek ogretmen çok basarılı.kı benım calstıgım yerde bu garıpsenmıyor herkes alsmıs durumda.cınsıyetten zıyade onemlı olan ısını iyi yapabılıyor mu?

bende arkanızdan geliyrum meslektaşlarım umarım pişman olmam bu mesleği seçme konusunda..9 eylül 3.sınıftyım..

yönetmeliğe göre okulda eşofman giyebiliyoruz,başarı konusuna gelince bu işin cinsiyeti yok derim,iyi eğitim almış ve işini seven birisi her zaman başarılıdır,tabi çocukları sevmek de önemli,başarılar

bende erkek anasınıfı öğretmeniğim bayanları da gördük
iddia ediyorum birçoğundan daha iyiyim

Bana yardimci olurmusunuz lÜtfen devlet atama yaparken okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİnde erkek yada bayan ayrimi yapiyormu acİl lÜtfen yardimci olurmusunuz

Hayır böyle bir ayrım yok kesinlikle. İçiniz rahat olsun.

Okul Öncesİne devlet atama yaparken kiz erkek ayrimi yapiliyormu

Ben okul Öncesİ dÜŞÜnÜyorumda erkek yada bayan ayrimi yapiliyormu dİye merak ettİm onagÖre yazicam teŞekkÜr ederİm

hayır ayırıım yapılmıyor kesinlikle yazın fırsatı kaçırmayın derim

Serdar arkadaşım içiniz rahat olsun öyle bir ayrım söz konusu değil.

bence erkek okul öncesi öğretmenleri de çook başarılılar.lisede uygulama anaokulunda 2 tane bayan,1 tane erkek öğr vardı veliller erkek hocayı cook daha basarılı buluyorlardı ki ben de erkek hocanın bayan hocalara göre cook daha yaratıcı,calışkan,uygulamada basarılı olduğunu görüyordum.işini çook ciddiye alıyordu.
erkek hocanın veliler tarafından abes karşılanmasına gelince 3_4 yıl önce öğr olan erkek hocalar o konuda zorluk cekmiştir,haklılar ama şimdilerde erkek hocalar bildiğiniz gibi çoğaldı.şu an itibariyle erkek hocalar coğalınca veliler tarfından abes karşılanmıyor(gibi:) üniversitedede 40_50 kontenjandan 8_9 kişisi erkek...
herkese basarılarrr.mesleğinizi hakkıyla yapmaya calışırsanız veliler 1. gün abes karşılar 2. gün abes karşılamaz sadece basarılarınızla ilgilenirler...sağlıcakla kalınnn

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri