Eritme boyama tekniği

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Nimet ÇAKMAK
parça arça kalmış pastel boyalarımızı kağıdıın arasına döktük ve üstünden ütüledik.(yanlız ütü bi daha kullanılmaz oluyor belirtiyim pastel boya yağlı olduğu için ) yaarken zevkli oluyor ama biz çok eğlendik özellikle çocuklarr ütü yapıyoruz diye nasıl bi haleti ruhiye değiştirdi anlatamam hele o 2 katlanmış kağıdı açmak nasıl bi desen çıktı diye ayrı bir heyecandı:24:

Ekli dosyalar

• Görüntü0292.jpg
    Görüntü0292.jpg
    39.1 KB · Görüntüleme: 5
  • Görüntü0293.jpg
    Görüntü0293.jpg
    50.7 KB · Görüntüleme: 3
Hocam bunu ben de geçen sene yaptırmıştım. Bu sene de yaptırmaya birkaç kez teşebbüs etsem de hep başka bir şey yaptırdım buna sıra gelmedi. Ütü yaparken kağıdın üstüne kumaş koyarsanız ütü zarar görmüyor. Ben oyun için kullandığım eski panonun yüzey kumaşını kullanmayı düşünüyorum.

Ayrıca sanırım siz ufak parçaları atmışsınız içine. Ben yaptığımda pastel boyaları kalemtraş ile açmıştım. (Hoş benim kullandığım pastel boyalar hani şu az yağlı ince olanlar var ya onlardandı) :)

Bu arada etkinliğiniz güzel olmuş. :D

güzel olmuş hocam,benim yaptığımda da ütü zarar görmedi
kağıdı ikiye katlayıp,arasını açıp kalem traşla pastel boyaları açmıştım,kağıdı tekrar katlayıp direk ütülemiştim
çok ilginç hoş şekiller çıkmıştı:))

Bu arada etkinliğiniz güzel olmuş. :D
teşekkürler hocam. biz normal yağlı pastel boyaları kullandık ufak olanları hele diyorum bundan niye bu kadar yağ çıktıyor daha önce heryer batmamıştı bu kadar diye(tabi en son lisede yapmıştım 5 sene olmuş) insan unutuyor işte bilgi tazelenmeyince :/

güzel olmuş hocam,benim yaptığımda da ütü zarar görmedi
kağıdı ikiye katlayıp,arasını açıp kalem traşla pastel boyaları açmıştım,kağıdı tekrar katlayıp direk ütülemiştim
çok ilginç hoş şekiller çıkmıştı:))
tavsiyeleri aklımda tutucam hocam teşekkürler

tşk öğretmenim:))

hmm güselll olmşşşş ellerineize menginize sağlıkü

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri