En son okuduğunuz kitap ve en çok beğendiğiniz kitap hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
ben en son boleyn kızı nı okudum ,filmini de izledim ama kitapla fazla bir alakası yoktu... benim de tarihi romanlar hoşuma gidiyor....bir çift yürek i bende tavsiye ederim güzel kitap.. çok şey kattı hayatıma... şimdi küçük prens i önerdiler onu okumaya başlayacağım...

şuana kadar en begendigim bir kitap yok malesef

şuanda Balina Ve Mozart adlı kitabı okuyorum otistik bir çiftin aşk hikayesini anlatıyor...
Benim okuduklarımdan en begendigim kitap diyebilirim kiAlexsander Dumasın "monte cristo"suydu .

Ahmet Ümit Kavim(roman ),,,Soner Yalçın Siz Kimi Kandırıyorsunuz(siyasi ) 1 hafta içinde bunları okudum ve çok beğendim şu an son kitaplardan Khaled Hosseını Uçurtma Avcısı na başladım bakalım ne kadar sürede bitecek

ahmet ümitin PATASANA ve ASK KÖPEKLİKTİR HRIKAYDI TAVSIYE EDERIM COK SURUKLEYICI

ırvın yalom(bugünü yaşama arzusu schopenhauer tedavisi -psikoloji romanları sevmeyenlere tavsiye etmem ),zülfü livaneli(mutluluk ve leylanın evi kesinlikle tavsiye ederim),muzaffer izgü(lüp lüp makinesi-kara mizah)
ayrıca şiirlerinden büyük feyz aldığım yılmaz odabaşı kitaplarını şiddetle tavsiye ederim

Alacakaranlık-Yeniay-Tutulma(daha 2 tane serisi de var onlarda gelirse okuycam) yazarı: Stephen meyer ve filmide vardı onada gittim çok güzel herkese tavsiye ederim:)

italyanca aşk başkadır en son okuduğum süper bir roman kişişer arasındaki örüntü harikaydı.
adı aylin ayşe kulin beğendiğim bir roman

alacakaranlık
kesinlikle tavsiyemdir herkez okusun ((:
seri halinde devam ediyo ama duyuru;)

savaşçı-
Doğan cüceloğlu psikloji kitabın ı okuyorum.
insanı uzağa götürüp hereşyden uzaklaştıran tek şey kitap..

en son okuduğum kitap %100 düşünce gücü adlı bir kitaptı.

lakin en çok beğendiğim hatta tek geçtiğim kitap mevlananın oğlu sultan veledin maarif adlı kitabıdır.

öğretici ruh...a.s neill süper bir kitap öz değerlendirme yapmamı ve ben nasıl bir öğretmenim sorusuna cevap bulmamı sağladı.

En son okuduğum kitap Şu Çılgın Türkler.çok güzel herkese tavsiye ederim.

Şu anda okuduğum kitap İsmet Özel ''Taşları Yemek Yasak''...
Herkese tavsiye ederim...

Yeni bitirdiğim "Varlığın Metafizik Boyutu"M.F.Gülen ve Cam Irmağı Taş Gemi_ Nazan Bekiroğlu

İkisi de çok güzel! Tavsiye ederim.

Bu arada "smnr_cbn ve nazlım-77" tavsiyelerinizi listeme ekledim..Teşekkür ederim. İnşallah onları da en kısa zamanda okumaya çalışacağım..

Geçen Hafta okuduğum iki kitap:

Kelebek ve Dalgıç Giysisi / Jean-Dominique Bauby

İki dirhem bir çekirdek / İskender Pala

ve bitirmeme 20 sayfa kalan şu an okuduğum Ümit Meriç'in "İçimdeki Cennete Yolculuk"...

Hepsi de muhteşem... En kısa zamanda okumanızı tavsiye ederim..

en son vehbı vakkasoglunun "bır destandır canakkale"yı okudum ondan once ıskender pala "kahve molası"...sımdı de dogan cuceloglunun "mış gıbı yaşamları" okuyorum... bır destandır canakkale 18 mart haftasına denk geldı guzel oldu tavsıye ederım...ıskender palanın kıtabı da cok guzeldı elıne bır bardak kahve alıp okunacak bır kıtap.

zar adamı okuyorum :)

en son okuduğum kitap osho nun çocuk adlı kitabı çok güzel bir kitap
herkese tavsiye ederim....

kitap okumayı çok sevenlerdenim bende biri bitse diğerine başlarım hemen (:
en son okuduğum kitap: duygu asena "aşk gidiyorum demez"...

üstün dökmen... esitler evi...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri