En son haberler

arkadaşlar sıcak havalardan mıdır nedir bazılarımız biraz asabi yaklaşıyorlar bu sitede herkes herşeyi duydugunu gördügünü bildigini emin oldugunu hatta olmadıgını paylaşabilir sitemizde bunun için var sanırım yeliz hocam bazı arkadaşlar gibi kendi meslektaşları hakkında onur kırıcı sözler sarfetmedi kimseye sen girersin giremezsin demedi zaten savunmak bana düşmez ama meb de bir akrabası varsa zaten bilebilir diye düşünüyorum güzel ve menfaatimize olan haberleri merakla bekliyorum hepimiz gibi...........

bende sizlerle duyduğum bir haberi paylaşmak istiyorum kpss artık kalkıyor ve atamalarda mezuniyet yılına göre yapılacakmış hakkımızda hayırlısı

bende sizlerle duyduğum bir haberi paylaşacağım:PP

okul öncesi diye bir bölüm olmayacakmış artık... diğer bölümlerden atanamayan öğrt. arkadaşlardan bizim bölüme aktaracaklarmış...

ayrıca ağustosta 10 kişi, eylülde de 200 kişi alınacakmış bizden:PPP

yapmayın etmeyin arkadaşlar yaa.... klavyesi olan yazıyor yani....!! her gün buraya yüzlerce kişi haber almak için giriyor... bazılarımız ise uydurup uydurup birşeyle yazıp çiziyor...
yalan haberlerle milletin umutlarıyla oynamayın... Rabbimin katında hesabını veremezsiniz.... kul hakkı denen birşey var....

az daha sabredelim.... en geç 10 una kadar açıklanıcak denilmedi mi kpss için.... puanlar açıklansın hayırlısıyla gerisi çorap söküğü gibi gelir... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize inş....

peki ne yazalım hocam rüyalarımızı mı anlatalım yoksa kahve falında çıkanlarımı yada ailevi sorunlarımızdan mı bahsedelim yapmayın Allah aşkına hocam forum sitesi burası kadrolu ne olur sözleşmeli ne olur puan düşermi çıkarmı girermiyim olası ihtimaller üzerindeyiz elbetteki yalan yada doğru birşeyler duyan olacaktır bunların ne kadarı doğru ne kadarı yanlış anlayabilecek kapasitede insanlarız ki ögretmen adayı olmuşuz

arkadaşlar buraya ihtimaller üzerinde yorum yapmak için yazılıyor evet kesinlik bildirmek için değil! anlatılmak istenen bu.. herkes düşüncesini,kendine mantıklı geleni söyler ama daha meb.den hiçbir açıklama gelmemişken kimse birşey bilmiyorken kalkıp da kesin böyle olacak emin olun türünden şeyler söylenirse bu yanlış olur bu insanları umutlandırmak olur... tabii bazılarınız hayal kurup umutlanıp sonra bu söylenenler çıkmadığında hayallerinin pırr diye uçup gitmesini istiyorsa bu kesinlik bildiren meb.den çok daha iyi bilen kişilere inansın...
inşallah herkes atanır ve herkes mutlu olur...

şunu bilelim kadrolu atama şimdiye kadar geçtiğimişz yıl kadar olmadı yani 2850.. en aşağı 3000 olması için dua ediyorum ben..

arkadaşlar benim anlamadığım burası net ortamı diye duyduğu doğru yada yanlış bir bilgiyi paylaştı diye insanlara karşı bu kadar kırıcı cümleler kurulduğu?yeliz06 arkadaşımız 9 temmuz günü atamaların yapıldığını puanın 45 küsürde kaldığını yazmıştı.dayısının meb'de çalıştığını bu bilgiyide ondan aldığını yazmıştı ama kimse inanmadı kıza etmedikleri hakaret kalmadı.filiz hocada özür dilerken bu durumdan bahsediyor sanırım.bence biraz sakin olup öyle yazalım.anlamadan dinlemeden yazmayalım.

neden bukadar asabisiniz anlamadım ben kötü birşey yazığımı zannetmiyorum.arkadaşım ben puanların düştüğünü açıklanmadan birkaç saat önce söyledim günler önce değil sizinde sabırsızlıkla beklediğinizi bldiğim için açıkladım daha fazla umutlanmayın diye ama görüyorumki hata yapmışım.bu arada atamada dayım var kendisi daire başkanı internetten ayhan ilter yazarsan çıkar annem aysel ilter daha yazayımmı yetmediyse araştır diye yazıyorum ve bundan sonrada öğrendiğim hiçbir bilgiyi senin gibi hoşgörüsüz insanlarla paylaşmıyorum.bencil olmak en iyisi

ayrıca filiz arkadaşıma diğer destekleyenlere teşekkür ediyorum atamadan sora belki ağustosda belki eylülde görüşürüz.emeğinin karşılığını alan sabırlı ve hoşgörülü arkadaşlar atanır inşallah.

yeliz hocam sen bunları takma kafana zaten bir iki kişi onlarında derdi başka üzülecek kırılacak bir şey yok ortada ciddiye bile almaya degmez hayat hep böyledir zaten iyilik yap kötülük bul böyle insanlar yüzünden bir ara bende insanlıgımı kaybetmek üzererydim çok şükürki alıştım artık takmıyorum bile her şey gönlünce olsun güzel arkadaşım sakın ama sakın üzülme

bu söylenenler sanırım benim içindi... duruma açıklık getirmek istiyorum ben burada kimsenin kişiliğine hakarette bulunmadım ama sizleri görüyorum ki hoşunuza gitmeyen birşey yazıldığında hoşgörürüsüz bencil vb. türden şeyler söyleyerek hemen kişiliğe saldırıda bulunuyorsunuz eleştiriye açık değilsiniz.. benim söylemek istediğim böyle açıklamaların yapılması için erken olduğuğu idi kimseyi incitecek ya da hakarette bulunacak bir söz söylemedim. Sizler yapılan eleştirileri farklı anlayıp olayı kişiselleştiriyorsunu asıl en büyük yanlış bu...

buarada filiz hocam derdim neymiş merak ettim söyler misin acaba?

lafım size deyil siz söylemek istedigimi zaten yazdıklarımdan sonra anlamıştınız lütfen bu konuyu uzatmayalım isim vermek istemiyorum sonra konu büyüyecek yönetici sayfayı yine kapatacak

ayrıca ben kimseye asla ve asla kötü bir kelime sarfetmedim sarfetmemde sanırım yorumları karıştırdınız

yeliz hocam buralardamısınız size bir şey sormak istiyorum benim kadrodan da şözleşmeliden de bir beklentim yok bu sene ancak seneye sıkı bir çalışmayla belki . bende bu sene aydına yerleşme planları yapıyorum sizinde bulundugu yer kuş adası bölümü gözüme takıldı sizce aydının neresi daha iyi çalışma şartları ev kiraları vs bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim

kızlar sözleşmeli alım yada ek alım kesin olacak mı en son bilgi ve duyumlarınız nedir benim edindiğim bilgiye göre kesin ve kesin ek atama var ve bizim branşımızdan en az 7000-8000 civarı olarak söyleniyor.ama kadroluda bu sayı 700-800 olabilir hadi kızlar hayırlısı

söke selçuk ev kiraları düşük kuşadasına yakın ve yaşanacak güzel yerlertavsiye ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri