En Beğendiğiniz Yayın Evi Hangisidir 2011 Yeni Anket

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
En Beğendiğiniz Yayın Evi Hangisidir 2011 Yeni Anketimize oy kullandıktan sonra dilerseniz yorum yazabilirsiniz.Okul öncesinin önemi arttıkça yayın sektörüde daha iyi hizmet vermek amaçlı yayınlar çıkartmakta ve bizlerin begenise sunmaktadır.Bu anket yayınevlerini eleştirmek değil,en beğenilen yayınevini bulmaya yöneliktir.

En fazla morpa oy almış görünüyor.Ancak ben durumu iyi olmayan bir ilçe okulunda çalıştığım için morpayı hem bütçe hem de uygulama açısından uygun göremiyorum.Ancak Morpa Yayınlarının eğitici kart şeklinde setleri var onlarla severek oynuyoruz.
Ayrıca Sena Yayınlarının da hem fiyatları uygun hem de çok yararlı buldum bu seneki deneyimlerime dayanarak söyleyeyim bunları da dedim

ben diğer yayınlararı uygun buluyorum yani kendi emeğimi
set kim biz kim
meb acilen ilköğretimde olduğu gibi okulöncesinede set dağıtmalı en kötüsü hiç olmamasından iyidir

ben diğer yayınlararı uygun buluyorum yani kendi emeğimi
set kim biz kim
meb acilen ilköğretimde olduğu gibi okulöncesinede set dağıtmalı en kötüsü hiç olmamasından iyidir

birde şu var yukarıda adı geçen bütün yayınevleri bildiğiniz fırsatçıdırlar. hemen hemen aynı setler ilköğretim sınıfları için 30 tl iken okulöncesi için en az 90 tl dir. 3 yıl öncekinin setleri bile yalvar yakar 40 tl ye alamıyoruz.

benimde öğretmenlikte ki ilk yılım AÇI yayınlarının setini almıştım almaz olaydım.Seneye set almayı düşünmüyorum dayanıcam fotokopiye tek problem renksiz olaması.

bu yıl set met almadım çok da iyi yapmışım diyorum çok daha yaratıcı çalışmalar yaptık ve çocuklarımın neyi öğrenip öğrenemediklerini takib edip ona göre düzenleme yaparak ilerledim çalışmalarımda bu da hazır olarak verilen çalışmalardan çok daha faydalı oldu:36897fd:

Ben mesleğe başladığımda zümrem ZAMBAK kullanıyormuş, onun sayesinde tanıştım, bir daha da vazgeçemedim. Mesela bu yıl başka bir yayınevi ile çalışıyorum ama yine de Zambak'ı arıyorum. İçi dolu dolu, sonundaki test güzel, aylara göre konular güzel ayrılmış. Bence ne fazla ne eksik.. Bir dergide her konu var. Şiir Çocuk da güzel ama Zambak bir başka. Bu arada amma övdüm, kazancım yok yanlış anlaşılmasın :)

biz morpa kullanıyoruz..çok memnunum...40 tl ye düşürdüler sağolsunlar..minikler serisini kullanıyoruz...çocuklar da zorlanmadan istekle yapıyor çalışmaları...
geçen yıl gendaş kullanıyorduk hiç memnun değildim açıkcası..

Ben ya-pa derim:)) kullanımı ve içeriği o kadar güzel ki...kolaydan zora giden bir şekli şemali var. özellikle matematik kitapları o kadar geliştirici ki ve her etkinlikten birçok örnek bulabiliyorum. Çocukların da hoşuna gitti hep bugüne kadar.. diğer kitaplarda hep birden zorlaşma var yada zorlaştıktan sonra araya böyle çok basit bir etkinlik koyanlar var...Morpa 5 yaş da mesela hiç tutturamıyor. 6 yaş seviyesine uygun etkinliklerle dolu...Ama genellersek okul öncesine dair tüm kitaplar çok güzel cıvıl cıvıl:)

sana katılıyorum arkadaşım :))

Bem-Koza'nın kitaplarıda cok güzel ve yanında bir sürü hediye veriyorlardı hala devam ediyormu bilemiyorum... Sayı grafikleri,hava grafikleri,sınıf defteri,plan defteri,cd si,çocuk gözlem formu,diploması vs... Dolu dolu kullanıyorduk hemde karlı oluyordu....

nerdeyse 7 veya 8 yayınevini denedim ama zambak çok iyi ve uygun ,kullanışlı

luşum yayınları hem planları hem kitapları hemde faaliyet dosyaları güzel
ancak bu sene faaliyet dosyası almadım.çokda güzel oldu daha yaratıcı oldu.

ben zambak diyorum gerçekten içi dolu öğretmene çok yardımcı oluyor:36_7_8:

ben bir yıl gendaş bir yıl küçük adımlar bir yılda morpa kullandım
gendaşı pek beğenmedim çok boş geldi
küçükadımlar da zordu çocukların seviyesine ağır geldi
bu yıl prof. belma tuğrul un dikkatli çocuk eğitim setini kullandık
çok güzel bi set
seni sınırlamıyor ..
her sayfada ilaveler de yapabiliyorsun kendince
herkese tavsiye ederim
tek kötü yönü pahalı olması

kesinlikle zambak yayinlari ve cosku yayinlarinida kullandim o da guzel ama sakin cocuk eli yayinlariniz kullanmayin hic begenmedim ayrica set kullanmamayi tercih eden arkadaslari gorunce biraz sasirdim cunku setler yonlendirici ve arti pekistirici kaynak oluyor.Nasil ust siniflar arti test cozme ihtiyaci duyuyorsa ben kendi kaynaklarimiizin yaninda bir set alinmasinin cocuklarin yararina olacagini dusunuyorum ilkokulda bile artik farkli yayinlar arti alistirmalar kullaniliyor ve cocuk ne kadar cok tekrar ederse bir kavrami o kadar cok aklinda kaliyor bence sahsi fikrim

morpa yayınlarını bir türlü beğenemedim.zambak yayınlarını çok kaliteli buluyorum gerçekten güzel =)

Ben milli eğitimin düzenlediği bu son seminerlere katıldım. Ilimizde ki tüm okulöncesi kurumları davetli idi.çok iyi düşünülmüştü ve bizim için de çok faydalı oldu. Dikkate alınması gereken bir kaç konuyu da sizinle paylaşmak istedim.yayın evlerinin hazırlamış oldukları setler çocukların yaratıcılıklarını sınırladığı için en kısa zamanda okulöncesi eğitimde kullanılmayacak artık.6 yaş grubuna okula hazırlık çalışması olarak çizgili defter kullanan varsa hemen kaldırsın biz çizgisiz deftere geçtik.silgi kesinlikle yasak.noktaları birleştirme çalışmaları yapılmayacak.örneğin bir 6 rakamını önce nokta nokta yapıp üzerinden geçin parmak kaslarınızın ne kadar zorlandığını hissedeceksiniz.birde boş bir kağıda 6 yazın kaslarınızın daha serbest çalıştığını göreceksiniz arkadaşlar.okulöncesi eğitimde daha çok oyuna önem verin bütün etkinliklerinizi oyun içinde sunun seminer deki müfettişin söylediğine göre okulöncesinde ingilizce,bilgisayarın o kadar da önemi yok ...hazır hiçbir şey kullanmayın hep siz kendiniz hazırlayın diyorlar.kolay gelsin herkese....

kutup yıldızı kesinlikle katılıyorum.. müfettişlerde istemiyorlar eğitim seti kullanmamızı...milli eğitim çocuklarımızın yaş ve gelişim seviyelerine uygun, içeriği açık ve net olarak kaynak yardımcı kitap hazırlayabilir ...hem yıllık ve günlük planlarda hazırlanan kaynak kitaba uygun olur. KONU VE ÜNİTE YOK ZATEN...

çamlıcaçocuk yayınları

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri