Elmali-yuva İlkÖĞretİm okulu (MUHTEŞEM YIL SONU GECEMİZ)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan belenli17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:21
Çok sağolun

Tebrİkler Çok gÜzel olmus dogumdan yasliliga gÖzterİsİnİn ayrintilarini yazarmisiniz??

ben etkinliklerinizi açamıyorum lütfen yardımcı olurmusnuz

çok güzel olmuş emeğinize sağlık video görüntüleride olsada baştan sona izleyebilsek daha güzel olur

hocam çok harika olmuş emeğnize sağlık ama video görüntüleri yokmu olursa büyük bir zevkle izlerim

Tebrİkler Çok gÜzel olmus dogumdan yasliliga gÖzterİsİnİn ayrintilarini yazarmisiniz??

ilk önce bez bağlanmış,ağzı emzikli bebek kılığında bir çocuğun apalayarak Nilüfer'in E bebeğim şarkısıyla sahneye çıktı.Ardından o bebek büyümüş anasınıfı kıyafetleriyle(başka bir kız ve erkek öğrencim önlükleriyle)Şimdi okullu olduk şarkısıyla sahneye çıktılar.Ardından bu çocuklar büyümüş üniversiteli olmuş olarak(başlarında mezuniyet kepleri ve pelerinleriyle bir kız ve erkek öğrencim ele ele tutuşmuş olarak)hareketli yabancı bir şarkıyla çıktı.Sonra bu çocuklar büyümüş ve doktor-hemşire kıyafetleriyle,doktorun boynunda steteskop takılı olarak Hastayım hasta şarkısıla çıktılar ve doktor hemşireyinin sırtını steteskopla dinledi.Ardından çocuklar evlenmiş olarak gelinlik ve damatlıkla sahneye çıktılar ve Kayahan'ın seninle herşeye varım ben şarkısıyla dans ettiler.Daha sonra çocukları olmuş olarak ellerinde bebek arabasıyla sahneye çıktılar.İpek Açar'ın Cennet kokulum şarkısıyla.Sonra da yaşlanmış olarak nine-dede olarak elleri bastonlu,başları yazmalı ve takkalı olarak belleri bükülmüş şekilde Barış Manço'nun Süper babaanne şarkısıla çıkarak sahneyi şöyle bir turlayıp seyircileri selamladılar.

çok güzel olmuş emeğinize sağlık video görüntüleride olsada baştan sona izleyebilsek daha güzel olur

Video görüntüleri var en kısa zamanda atacağım.Şu günlerde 23 nisan provalarından inanaın hiç vaktim olmadı.

paylaştığınız için çok teşekkürler

çok şirinler teşekkürler;)

Harika görünüyorsunuz tebrikler

kıyafetlerine bayıldım.
çok güzel gösteri olmuş.
emeğinize sağlık...

teşekkürler hocam

emeğinize teşekkürler... becerikli öğretmenim ne güzel etkinlikler harika...bende elmalılıyım...:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Teşekkür ederim.Elmalı'da mı bulunuyorsunuz şu an?

Hepsi çok güzel görünüyor.emeğinize sağlık.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri