Elmalar Ve Armutlar Işte Bütün Melese :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elam8187
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elam8187
Arkadaşlar Ben Bir Mobil Yapiyorum..
:36_13_3: Baktigim Kitaplar Hep Tek Kavram Vermiş Ama Bizim Hocamiz En Az Iki Kavram Istiyor..bende Dokunsallik Ve Nesne-rakam Eşleştirme Kavramlarini Kullandim..2 Grup Oluşturum çocuklardan..birinci Grubu Elmalarin Asili Oldugu Tarafa,diger Grubu Da Armutlarin Asili Oldugu Tarafa Yerleştirdim.elmalar Ve Armutlar 10ar Tane..elmalar Için 5 Farkli Kirmizi Kumaş Kullandim..her Kumaştan Iki Tane Elma Yaptim.üzerine 1 Den 10a Kadar Olan Rakamlari Yerleştirdim..armutlar Için De 5 Farkli Sari Kumaş Kullandim..her Kumaştan 2 Tane Armut..ve Onlarin üstünde De Rakamlar Var.
Birde Mobilin En Altina Sepet Koydum.sepetin Içinde Elma Ve Armut Kurtlari Var.
örneğin ;2 Tane Kirmizi Polar Olacak Mesele 1 Ve 6..sepetten Kafasi Kirmizi Polor Kumaş Kapli Kurdu Alacak Kurdun Halkalarini Sayacak Ve Halka Sayisi Kaçsa Alip Onu O Sayili Elmaya Yapiştiracak..rakamlari Takmak Içinde çit çit Kullandim..
Bilmem Anlatabildim Mi..sizce Nasil Olmuş

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR elam8187... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

ii bi fikir ama konuyu fotoğrafla desteklesek çok ii olur:)

teşekkürler...

teşekkürler

güzel fikir ama fotoğraflı olsaydı keşke...

Teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri