ELBEYLİ / KİLİS  elbeyli anaokulunda görevliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muratis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muratis
slm arkadaşlar ELBEYLİ ANAOKULUNDA görev yapmaktayım. bugun milli eğitim tarafından okula yaptıgım katkılardan ötürü TEŞEKKÜRLE ödüllendirildim. bunun vermiş oldugu haklı gururu sizlerle paylaşayım istedim... ben murat karakaya ç.kale mezunuyum.  

tebrikler hocam ne mutlu size:) hoşgeldiniz...(yanlız siteyi açamadım göremedim okulu:( )

Hocam hoşgeldiniz ,yalnız site adı vermek yasak...Teşekkürler

hoşgeldiniz hocam başarılarınızın devamını dilerim

HOŞGELDİNİZ ÖĞRETMENİM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

teşekkürlerrrrrr arkadaşşş.

Sevgili hem cinsim sen müdürüne dua et YOKSA O TEŞEKKÜR ZORDU
müdürünü tanırım çok mübarek adamdır, Zafer Bey gibi bir müdürünüz olduğu için çok şanslısınnız Allah herkese öyle müdürler nasip etsin.

Sözü uzatmayalım size iyi çalışmalar daha nice takdir ve teşekkürlü günler

murat naber? ben seçil,tabi unutmadıysan. balıkesirden.

seçil ewet hatırlıyorum seni neden hatırlamayayım. ama SARI olarak değil. yeni soyismin mi? hayırlı olsun canım. ben bu sitedeyimm genelde. görüşrüzzz..kendine iii bak

hayyat insana hak ettiğinden fazlasını vermezz......hak edilenide vermemek verdirmemek haksızlık olur ki bunun sonucunda üründen çok sorun çıkar...bu da anlayana gitsin :):)

tebrikler arkadaşım çalışmalarında başarılar

Arkadasım nasıl oldu bu teşekkür işi anlatır mısın

tabiii ki anlatayım ögretmenimmm...gecen sene atandım okulaa....okulumuzda çogu şey eksiktiiii.....kapıyı boya okul içini boyadımmm...sagolsunlar diger arkadaşlarla okul içi salonu çizgi film kahramanları ,doğa ,akvaryum çizidik yaglı boyayla duvarları boyadık... ögrenci sayısını 35 ten 67 ye çıkardıkk..agaclar ekdik çiçekler diktikkk ..yaşanır bir yer haline getirmede ugraş gösterdik..bunu görenlerde böyle bir ödülü hak gördü...umarımmm sizde alırsınızzz..... başarılarrr....gönül vermek lazımmmm eğitime...

Teşekkürler arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı tüm hakedenlere

umarım herkes haketmeyi başarır....bazen hak edenlere de verilmiyor ama..kısmet :)

başarılarının devamını dilerim kankaa... kendine iyi bak görüşürüz......

sagoll kankaaa..nerelerdesin yoksun forumda.

EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HOCAM.SİZİN TEŞEKKÜR BELGESİNİN YANINDA HATRI SAYILIR MI BİLMEM AMA BİNLERCE TEBRİĞİMİ KABUL EDİN HOCAM.BAŞARILARINIZIN DAİM OLMASI DİLEKLERİMLE...

teşekkürler hkaratatar bu metiye dolu övgülü sözlerinizden ötürü umarım sizinde başarılarınız ödülsüz kalmaz ...

tüm eğitim camiamızın ve diger arkadaşlarımıznın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını kutlarım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri