Elaziğ Kovancilardayim....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ermer
Bu yıl elazığın kovancılar ilçesinde ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULUndayım...nerden nereye demişler ya...öyle oldu buraya gelmem...eş durumundan geldim 3 yılda burdayım...umarım daha kısa sürer...okuluma ve buraya alışmaya çalışıyorum hala...
herkese yeni öğretim yılında başarılar dilerim...

canım umarım bi an önce alışırsın..başarılar dilerim...

teşekkür ederim arkadaşlar...ben hala buraya gelmenin şokundayım açıkçası..ailemin yanından buraya gelmek yeşili buralarda görememek çok zor inanın...hayırlısı diyelim....

inşlh iyi bir dönem geçirirsin canım..yeni yerinde başarılar..

başarılar...

bi an önce alışman dileğiyle....

teşekkür ederim arkadaşlar...hayırlısı olsun diyelim...

bencede çok şanslısın çünkü oradaki velilerde çocuklarda daha bir saygılı.ben karadenizin ücra bir köyünde görev yapmıştım hiçbir olanağım yoktu ama çok mutluydum

tatlım yeni okulunda başarılar benim arkadaaşım her yerde yapar inşallah güzel günler seni ve eşini bekliyordur selamlar

sevgili arkadasım bende elazıgdayım merkezde.gecen yıl kovancılara geldim okullrı gezme sansım oldu ve emin olki sartlarınız merkezdekilerden daha iyi.okullarınız cok güzel dizayn edilmiş kovancılar gelişmiş bu arada ben boludada kaldım aynen es durumundan geldimsunu biliyorum ki oralarla kıyaslamak mümkün deil yinede basarılar dilerim tanışırız inşallah günün birirnde....

tatlım yeni okulunda başarılar benim arkadaaşım her yerde yapar inşallah güzel günler seni ve eşini bekliyordur selamlar

canım ya teşekkür ederim..ama biliyosun hala buraya alışamadım işte...bunalımdayın anlıyacağın..çabalıyorum ama olmuyo işte napıyım..

teşeküürler ferhat eylül...

teşekkürler sudem umarım tanışırız...

gemzecim bu hoşgeldin banamıydı anlamadım...

bende bir elazığlı olarak alındım doğrusu umarım kısa zamanda alışırsın en azından güzel bir ilçeye düşmüssün.Başarılar dilerim...

alışman dileğiyle

teşekkür ederim arkadaşlar...

bende bir elazığlı olarak alındım doğrusu umarım kısa zamanda alışırsın en azından güzel bir ilçeye düşmüssün.Başarılar dilerim...

neden alındığına bi anlam veremedim doğrusu...böyle kısıtlı imkanları olan bir yere geldiğim için çok ama çok zorlanıyorum..ama biliyorum ki çok daha kötü yerlerde olabilirdim halime şükrediyorum...tek ihtiyacım olan şey ZAMAN...

hocam inş.en kısa zamanda alışırsınız hoşgeldiniz başarılar

2005 yılında ekinözü köyünde anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmıştım.ilk başlarda çok sıkılıyor insan oralarda ama arıcak vb.de çıkabilirdi.şanslısınız.gökdelen market , haftasonları kebanın kıyısından elazığa gidişler.güzel günlerdi.

alışıyorum alışıyorum :) zaman geçtikçe dahada alışırım heralde saolun...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri