sevgili arkadasım bende elazıgdayım merkezde.gecen yıl kovancılara geldim okullrı gezme sansım oldu ve emin olki sartlarınız merkezdekilerden daha iyi.okullarınız cok güzel dizayn edilmiş kovancılar gelişmiş bu arada ben boludada kaldım aynen es durumundan geldimsunu biliyorum ki oralarla kıyaslamak mümkün deil yinede basarılar dilerim tanışırız inşallah günün birirnde....
canım ya teşekkür ederim..ama biliyosun hala buraya alışamadım işte...bunalımdayın anlıyacağın..çabalıyorum ama olmuyo işte napıyım..hatice şahin şunu yazdı:tatlım yeni okulunda başarılar benim arkadaaşım her yerde yapar inşallah güzel günler seni ve eşini bekliyordur selamlar
teşeküürler ferhat eylül...
teşekkürler sudem umarım tanışırız...
gemzecim bu hoşgeldin banamıydı anlamadım...
neden alındığına bi anlam veremedim doğrusu...böyle kısıtlı imkanları olan bir yere geldiğim için çok ama çok zorlanıyorum..ama biliyorum ki çok daha kötü yerlerde olabilirdim halime şükrediyorum...tek ihtiyacım olan şey ZAMAN...şeyma27 şunu yazdı:bende bir elazığlı olarak alındım doğrusu umarım kısa zamanda alışırsın en azından güzel bir ilçeye düşmüssün.Başarılar dilerim...