Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
sınıf arkadaşı mıyız şimdi
ben düz lise çıkışlı olduğum için hiç de kolay olmadı 262 ham puan aldım. toplamda 332 puanım vardı. 331 le de kapatmış.
teşekkürederim inşallah hayırlı olurHayırlı uğurlu olsun.Bende 4 sene Erzurum 'a giderken Elazığ'dan geçerdik ara ara.Bende çok sevdim Elazığ'ı.Özellikle Keban'ı.Tekrar hayırlı olsun.
mmmm hayırlı olsun çömcüğümmerhaba bende elazığlıyım ve bu yıl okul öncesi öğretmenliğini kazandım. memleketimden ayrılamadım. çok seviyorum burayı. gerçekten burası gibi sıcak bir il yok. memleketine geleneklerine sahip bir il. burayı kazanan öğrenciler çok sanslı bence. sosyallik açısındanda büyük. harputu kebanı sivricesi alışveriş merkezleriyle giderek gelişiyor. kısacası çok mutluyum
sınıf arkadaşı mıyız şimdi![]()
merhaba bende bu yıl okul öncesi öğretmenliğini kazandım fıratı.inş hakkımızda hayırlısı olur.ama ben çukurova da hemşirelik okuyordum 3e geçtim okulumu hayalim için bıraktım...eskiden ben beyaz melektim şimdi beyaz meleklere sahibim._şya_ acaba fıratta intibak var mı bi bilginiz var mı bu konuda?bye...
yazıyı görünce güzel bir yazı yazmak istedimhayır silmeyin elazığ silinmez yaşanır
bende elazığlıyım bugün bu yazıyı görünce sevindim
gerçekten güzel bir yer methetmeye gerek yok
buraya gelen ağlayarak gelir,giderken ağlayarak gider
bu elazığın sloganıdır.elazığdan sevgilerle....
bugün elazığ başlığını sakınkaldırmayın!!!
Sabah sabah mutlu ettiniz mi teşekkürlereski yorumlarımıza baktım da ister istemez gülümsedim bundan 3 yıl önce kazanır kazanmaz ilk işim bu foruma üye olmak olmuştu. En yakın arkadaşım Sedefle bu forumda tanıştım, üniversite kazanma sevincimi ilk burda paylaştım teşekkür ederim Selçuk hocam![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!