Ek kontenjan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurten67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nurten67
arkadaslar dun oss'nın sıtesıne baktım ek kontenjanlar 8-13 ekım arası.Benım gıbı ek kontenjyan beklıyen arkadaslar haberınız olsun.ınsallah cıkarda bızde oluruz unıversıtelı.

aminn ınsallah

AMİNNNNNNNNNNNNNNN..de kılavuzları nerden alacağız

onu bende bılmıyorum canım.ınternette okudugum kılavuzun ılerıkı gunlerde yayınlacak dıyodu ama nasıl alırız bılemıyorum.belkı yıne okula gelır ordan da alabılırız.

Bazıları üniv.lerden dio bazılarıda okullardan alınacak dior

bende tam olarak bılmıyorum sadece tahmınen soyledım okullarda alınır dıye bakalım ılerleyen gunlerde acıklanır zaten unıversıteye kayıtlar bugun son bundan sonra bızıde bılgılendırırler ınsallah

valla ben bile şu kılavuzu sabırsızlıkla bekliyorum...tüm ek kontenjanla yerleşmeye başvuracak arkadaşlar inş. gönüllerinizden geçen olur ...çok açık var herkes yerleşecek gibi... =)

Altu ınsallah dedıgın gıbı olurda bızde yerlesırız. Cunku 315 puanla acıkta kaldım. Bundan sonrası ıcın umutlarım suya dusmustu aslında ama yıne sansımı denemek ıstıyorum. Cıkmassada artık kendımı uzmek ıstemıyorum. artık sıkıldım myrmus58 hocamada tesekur edıyorum bızı daha genıs aydınlattıgı ıcın.

C:ggggdw:anım ınsalla olur ama hayırlısı olsun. Bır taraftanda kendımı oyle avutuyorum cunku 17 bın meslek yuksek okulunda bos kontejyan var dıyolar ama kımılerıde cevremdekıler mesela cocuk gelısımının kontejyanı dolmus bos yok bos kalanlar genelde cok tercıh edılmeyen bolumlermıs dıyo. Ne yapcagımı sasırdım en ıyısı kılavuzu beklemek.

Bencede Çok Ümİtlenmemek En GÜzelİ.geÇen Sefer YaŞadiklarimin Aynisini Bu Seferde Hayal Edİp Kaybetmek İstemİyorum.bu YÜzden Bİrazda Olsa GerÇekÇİ Bakmaya ÇaliŞiyorum.hayatin Sonu DeĞİl Ünİversİte.

Okusanda Okumasanda BİŞekİlde DoĞru DÜzgÜn İnsan Olup Gayret Ettİkten Sonra İyİ Yerlere Gelebİlme İhtİmalİnde YÜksek.hemde Ünİversİteden Bİle:)

Ben Şahsim Adina Ç.g. Yazicam BoŞ Kontejyan Varsa.ama Sona Muhakkak A.Ö. (kontejyansiz) Halkla İlİŞkİler Vs. Bİ BÖlÜmde Olsa Yazicam.oldu Oldu,olmadi Bakariz Hal Çaresİne Artik

Cok dogru soyluyosun cıhan84.Bende elımde sansım varken ek kontejyanlarda tercıhımı tabıykı yapacam.Belkı seneye bu puanı almam.Oyuzden kendımı garantı altına almalıyım.Bıraz daha gayret edelım.Bızım ıcın hayırlısı olsun.Insallah bızde yerlesırız.Umutsuzluga kapılmayalım sımdıden.

ya arkadaşlar son 2 gün tercihlere neden hala kılavuz yok neyi bekliyorlar...tercih için son günümü ben anlamadım..yada kılavuz çıktıda haberimmi yok...bu arada ben tercih yapmayacam ama acayip merakettim hangi ilde hangi bölüm boş diye ve yerleşmek isteyenler içinde bende heycanlıyım =) İNŞ. GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN OLUR ARKADAŞLAR...HERKES İÇİN HAYIRLISI !!!

ek kontejyanlar 8-13 ekım arasında daha var yanı bende cok merak edıyorum acaba nerde bozluk var.EN ONEMLISIDE YERLESEBILCEM MI?

ama ben her yerde 8-13 eylül diye okumuştum ve başladı ek yerleştirmeler diye ??belkide ben yanlış anladım =(

Ek yerleştirmeler başladı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, üniversitelere ek yerleştirme başvuru tarihlerinin, 8-13 Ekim 2008 olarak belirlendiğini bildirdi.

Yarımağan, yaptığı açıklamada, başvuru için gerekli olan ''2008-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'' ile ilgili gerekli bilgilerin ÖSYM tarafından ileriki günlerde duyurulacağını açıkladı.

Üniversitelere kayıtlar 8 Eylül 2008 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Üniversitelerde kayıtlar sonrasında boş kalacak kontenjanlar belirlenecek, bu kontenjanlarla birlikte merkezi yerleştirmede boş kalan kontenjanlara yerleştirme yapılacak.

ÖSS sonuçlarına göre yapılan merkezi yerleştirme sonucunda üniversitelerde yaklaşık 17 bini meslek yüksekokullarında olmak üzere toplam 24 bin boş kontenjan bulunuyor.

Ek yerleştirmeye, merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) başvuramıyor. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, hiçbir yere yerleştirilmemiş veya Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş olmak gerekiyor.

Özel yetenek sınavı ile öğrenci alan yükseköğretim programlarına kesin kayıt yaptırmış olanlar da ek yerleştirmeye başvurabiliyor.
alıntı..

canım benım bıldıgım bu belkı yanlıs anlamıssındır

HerŞeyİn Hayirlisi Olsun Herkes İÇİn!

3 gün sonra başvurular başlıyo hala kontenjanlar belli değil arkadaşlar kontenjanlar açıklandığında bildirelim lütfen.

çocuk gelişimi olmadı ama,a.ö. halkla ilişkiler'e yerleştim.umarım herkes için hayırlısı olmuştur.

hayırlı olsun cihan84

evet cnm hepimiz için hayırlısı olsun bende sosyal hizmetlere yerleştim.şimdiden başarılar arkadaşlar:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri