EĞLENCELİ MAKARNA DRAMASI .çocuklar çok seviyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
Ben uyguladım ve çok eğlendiler hatta tencere dibine yapışanlar,soso gözüne kaçanlar oldu bir kısmını buzdolabına koyduk ordaki üşüme hareketleri ve sonra ısıtınca ateşte tepinerek yandık diye bağırmaları...ya bayıldık biz sınıfça bu çalışmaya böyle örnekleri paylaşman dileğiyle canım tekrar teşekkürler

çok keyifli bir çalışma .çok teşekkürler arkadaşım

slm ben dilek bu oyunu çok beyendim ilginç geldi ben lise2 çocuk gelişimi öğrencisiyim örnek rondlar ararken buldum bu siteyi inşallah devamlı burdayım bende olan oyun drama vb.. örnekleride arada buraya koymak istiyorum oyun için tekrar teşkkürler oyunlarınızın ya da rond öğrenklerini yazarsanız sevinrim çünkü bana gercekten çok lazım ablüm için.....

yazı tahtasına gözleri,burnu,ağzı belirlenen bir insan başı çizilir.Oyunculardan gözleri bağlı olan çocuk adamın gözlüklerini çizebilmeye çalışır çizen oyunu kazanır... Kısa bir oyun ama çocukların ilgisini çeken bir oyun umarım beyenirsiniz

bu bir müzikli oyun

birzamnlar kral idik mısırda
(eller başın üzerine çatı gibi birleştirilir)
şimdide kaldık çorap ile hasırda
(sağ ayagını kaldırıp sağ eliyle çorabını gösterilir)
bulguru kaynatalım
(iki el öne uzatılır çorba karıştırılır gibi karıştırılır)
sınıftan iki öğrencinin ismi söylenir alkışlar eşliginde sen oyna......(ayşe) sen oyna sen oyna ......(ali) sen oyna bu şekilde bütün öğrenciler yapılır çok ada eğlenceli bir oyun biz çok eğlenmiştik...:)

TŞKLERRRRRRRRR........

teşekkürler:)

hocam ben bu gün denedim çocukların çok hoşuna gitti.paylaşımınız için teşekürler

çok eğlenceli.. teşekkürler:)

güzel olmuş ellerine sağlık

Teşekkürler etkinlik çok güzel ama ben çocukların yapacakları hareketleri onlara söylemeden kendileri yapsın isterim :36_7_8:

yarın hemen yaptırıyorum öğretmenim teşekkürler

çok hoş yaaa

çok güzelmiş.bende yarın uygulayacağım

yarın denicem teşekkürler

gerçekten çok güzel,çocuklar bu tarz dramaları çok seviyorlar.çok teşekkür edrim öğretmenim.

Gerçekten çok eglenceli.tesekkürler paylaşım için:congratulationscut4

teşekkürler

çok Eğlenceli. Bir Stajer Arkadaşim Bunun Hamburger Yapma Dramasini Uygulamişti. çocuklar Gerçekten çok Zevk Aliyorlar. Teşekkürler...

süper bişi tesekkürler:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri