Eğitim setlerinin fiyatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
ben de gülücük aldım. İlk defa kullanıcam. ayarıca fiyattı da uygun .12 kitap - 12 aile katılım dergisi ve yarıyıl tatil kitabı ve promosyonları.. hepsi 50 ytl. fiyatta kampanya varmış, normalde 90 dan 50 ye düşmüş. inceleyin..

bay' f'yati derken nasil yan' ben anlamadim kok uygunmus umarim banada gelirler

ben de gülücük aldım. İlk defa kullanıcam. ayarıca fiyattı da uygun .12 kitap - 12 aile katılım dergisi ve yarıyıl tatil kitabı ve promosyonları.. hepsi 50 ytl. fiyatta kampanya varmış, normalde 90 dan 50 ye düşmüş. inceleyin..

50 iimiş geçen yıl 65 e aldık kitapları gülücük serisini

gülücük 40 ytl ye düşmüş.

arkadaşlar küçük adımların hangi serisini tavsiye ediyorsunuz ben ilk defa yardımcı kaynak kullancağım öğrencilerimle... tereddütteyim

ben mavi yunus set 5'i aldım. 7 kitap+sınıf içi afişler+ plan kitabı..... 50 ytl

arkadaşlar bu eğitim setini nasıl aldırıyorsunuz,biliyorsunuz toplu alımlar suç kapsamına giriyor,şikayet durumunda soruşturma geçirirsiniz.bunu yasal yönden nasıl yapıyorsunuz,açıklayabilirmisiniz?

arkadaşlar bu eğitim setini nasıl aldırıyorsunuz,biliyorsunuz toplu alımlar suç kapsamına giriyor,şikayet durumunda soruşturma geçirirsiniz.bunu yasal yönden nasıl yapıyorsunuz,açıklayabilirmisiniz?

Bende ilk defa aldırıyorum bu sene. Çok yorucu oluyordu kitapsız. Saatlerce bilgisayarın başından ayrılamıyordum. O yüzden alıca. Ben bu işi velilere bırakıcam kendileri alacaklar. İnşallah sorun çıkmaz.

Gülücük eğitim seti fiyatı 44 500 ytl

ArkadaŞlar Pahali Kİtaplar Velİlerİn Dİkkatİnİ Çeker Almak İstemezler Genelde .ben 3 Yildir Duru Yayinlarini Tercİh Edİyorum Kendİnİz Set Yapiyorsunuz Hangİ Konuda İstersenİz (matematİk-Çİzgİ ÇaliŞmalari - Kavramlar)hem Fİati Uygun Hem İÇerİĞİ 5-6 YaŞ Çocuklari Na Uygun Tavsİye Ederİm En Fazla Promosyonlari İle 30 Ytl Ye Set Yapabİlİrsİnİz.üstelİk Velİlerd Sesİnİ Çikarmadan Aliyorlar.

arkadaşlar kaynak yayınlarının planları var mı arkadalarrrrr? 40 ytl miş
yumurcak yayınlarının bilgin yumurcaklar seti ise 45 ytl, şekerlik eğitim seti ise 25 tl den satılıyor.
bana kaynak yayınları iyi gibi geldi ama planlarının olup olmadığını bilmiyorum

ben kendim için elma kurdu isimli finalin egitim setini aldım..çok güzel..fiyatı 60 tı 50 ye düşürdüler..içerigi harika... faaliyet kitapları,çizgiler,kavramlar...günlük yıllık planlar..mevsim şeridi boy grafigi..... atatürk köşesi var içinde... tercih sizin.... buarada zambak yayınlarıda güzel

arkadaşlar şiir çocuk yayınlarını kullanan var mı aranızda bilgi verirseniz sevinirim benim inceleme fırsatım olmadı.

okul veya milli eğitim bize bedava kitap temin edemediği için mecburen alıyoruz sorun çıkarsa sorumlusu okul olmazmı pek bilmiyorum bende ama bide gülücük 40 ytl ise süper ozaman

arkadaşlar veliyi öğretmen yönlendirdiği için şikayet durumunda sorumlu okul değil öğretmen oluyor.yani soruşturma geçirecek biz oluyoruz.veli şikayet etmese bile çıkarlarına ters düşülen çevredeki bir kırtasiye bile şikayet maili atabiliyor valiliğe,işin içinde para söz konusu olunca hassas bir konu bilemiyorum,kafam çok karışık.bu işin resmiyette nasıl sorunsuz uygulanacağı konusunda bilgi sahibi olan yok mu acaba?sevgiler..

arkadaşlar kaynak yayınlarının planları var mı arkadalarrrrr? 40 ytl miş
yumurcak yayınlarının bilgin yumurcaklar seti ise 45 ytl, şekerlik eğitim seti ise 25 tl den satılıyor.
bana kaynak yayınları iyi gibi geldi ama planlarının olup olmadığını bilmiyorum

zerrin kaynak yayınları 35 e düştü.planları var.8 kitaptan oluşuyo

ama bu tarz yayınları kullanmayan yokki hangi birine soruşturma açılcak yada ne bilim. herkes kullanıyo zaten bunada ses çıkarmıyrlarsa ve başka çare bulamıyorlarsa göz yumuyorlar demektir.

zerrin kaynak yayınları 35 e düştü.planları var.8 kitaptan oluşuyo

YAA İÇERİĞİ nasıl ALDIM ELİMEDE ÇOKTA FAZLA İNCELEMEDİM UCUz OLMASI CAZİP GELİOR BANA DA.planlarla kitaplar birbirine uygun dimi?
sanırım arkadaşın söylediğine göre kaynak yaınlarının minik tomurcuklar serisi eskiden zamabk yayınlarınınmışmış

arkadaşlar şiir çocuk yayınlarını kullanan var mı aranızda bilgi verirseniz sevinirim benim inceleme fırsatım olmadı.

merhaba ben geçen yıl kullandım 45 ytl ye almıştım 10 tane dergi,planlar,Atatürk Köşesi,karne,diploma,mevsim şeridi falan. Bu seneki dergilerine bakamadım ama galiba geçen senekilerle aynı.Öğrencilerimin çoğu ikinci sene de gelecekleri için bu yıl değiştirmeyi düşünüyorum.Geçen sene memnun kalmıştım..

morpa ve zambak'ın set fiatları 80 ile 100 arası. bunlar bayi fiatı tabi. ortalama % 40 indirim yapıyorlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri