Eğitim setlerinin fiyatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Tüm yayınevleri setlerde pazarlığa açık konumdadır arkadaşlar, şayet tum okul birleşip beğendiğiniz seti okula tek elden alacağınızı dile getirirseniz indirimler konusunda aklınıza gelmeyecek fiyatlara ulaşırsınız,bunuda ister öğrenciiye yansıtırsınız isterseniz okulunuzun ihtiyacı olan malzemeler için kullanırsınız,nacızane öneri.

ben de gülücük aldım. İlk defa kullanıcam. ayarıca fiyattı da uygun .12 kitap - 12 aile katılım dergisi ve yarıyıl tatil kitabı ve promosyonları.. hepsi 50 ytl. fiyatta kampanya varmış, normalde 90 dan 50 ye düşmüş. inceleyin..

bugün yayın evinden geldiler gülücüğün fiatını bana gelişi 55 diyo adam 60 ytlye aldık yayıındad birr mat kitabıda aldık

bugün yayın evinden geldiler gülücüğün fiatını bana gelişi 55 diyo adam 60 ytlye aldık yayıındad birr mat kitabıda aldık

zambak gülücük eğitim setini bugün 40 dan aldık.60 çok ya.

ben de bugn nt şubesiyle konuştum 45 ytl ye bıraktı

arkadaşlar ben köy okulundayım veliler kitap almak istemiyorlar ama biliyorsunuz ki almam gerekior,,, kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum,,, timaş yayınları çoklu zeka merkezli o.ö.eğt. seti var,,, 10 etkinlik kitabı,,, 10 hikaye1 ebeveyn öğretmen rehberi var,,, 25 ytl ücret,,,, nasıl sizce,,,, bilen var mı,,,,
bir de pofuduk var onda da 35 e anlaştık ama sadece 7 dergisi var.içeriği fena değil.bol bol promosyon eklemişler,,,

arkadaşlar bide tamaş yayıncılığın okul öncesi eğitim seti var 30 ytl 15 kavram kitabıyla beraber her kavram kitabının bide öyküsü var aynı zamanda bide müzik cdsi işte mevsim köşesi için posterler takvim posteri boy ölçme posteri filan var gerçi önceden hiç duymamıştım bu yayını ama inceledim fena değildi sizin bi bilginiz var mı acaba

evt hocam siz nerde baktınız o yayına timaş dı adı pardon ben tamaş dedim benimde hoşuma gitti hocam size 25 mi dediler

evet hocam,,, mail attım size

burcu hocam 40 ytl ye nerden aldınız,,, biz de ulaşabilir miyiz ki???

burcu hocam 40 ytl ye nerden aldınız,,, biz de ulaşabilir miyiz ki???

evet ya arkadaşlar acil cvp yazarsanız iio olur yarın müdürümle tedarikçimiz beyi arıycaz
pazarlık yapcaz

evt ben de yarın bu işi bitirmeliyim,,,, bir de bu fiyat üzerinde taksit yapılıor mu,,, mesela 4 taksit,,,

50 ila 100 arası ben 70 aldım çok güsel bi set ama

evet ya arkadaşlar acil cvp yazarsanız iio olur yarın müdürümle tedarikçimiz beyi arıycaz
pazarlık yapcaz

arkadaşlar burcu kütahyadan. kütahya'nın bi ilçesinde.
tanıdığım başka bir arkadaşımda gülücüğü kütahyanın başka bi ilçesinin zambak bayisinden 45 e almış

ben samsundayım ve bana gülücük setini en son 45 e bıraktılar,,,, burdan isteyenler olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar

pazarlık yapcaz

evet kızlar 40 ytl ye aldık.ben kütahya simav ilçesinin bi beldesindeyim.kitapları ilçenin bir kırtasiyesinden aldık.

arkadaşlar bu okul öncesi eğitim setini çocukların her birine almak şart mı,,, öyle olduğunu duydum ama bu sadece bir duyum,,, en azından bir tane alsam da fotokobiyle çocuklara yaptırsam die düşündüm

arkadaşlar bu okul öncesi eğitim setini çocukların her birine almak şart mı,,, öyle olduğunu duydum ama bu sadece bir duyum,,, en azından bir tane alsam da fotokobiyle çocuklara yaptırsam die düşündüm

öyle bir zorunluluk yok. tabiki fotokopiyle çoğaltabilirsinizz

Ben Fotokopİ Yoluyla Kullandim Ama Fazla GÜzel Olmuyor Orjİnalİ Gİbİ Olmuyor Bazi Sayfalri Çektİremİyorsun YapiŞtirmali Sayfalar Falan Var Onlari Yaptiramiyorsun Çok Koyu Çekİlen Yerler Falan Oluyor Yanİ En İyİsİ Kİtap Aldirmak Arkadasim

arkadaşlar ben smg yayınlarının kitaplarını aldırdım harika bir set 45 ytl.promosyon olarak ta yıllık plan,günlük plan,çizgi çalışmalarıyla ilgili eğitim seti......ve daha var çok şeyler var tavsiye ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri