Eğitici Oyuncağim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan talebee:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
çok güzel olmuş teşekkürler...

çok yaratıcı tşk

çok güzel eğitici hocam..ellerinize sağlıkkk...

ellerinize sağlık çok güzel olmuş

teşekkürler..

ben teşekkür ederimm..:)

çok teşekkür ederim inşallah ögretmen olurum da ögrencilerime yapacam

gercektn cok güsel olmuss :) yaratıcı ve ılgınc elınıze saglık..sınavım ıcın gusel bıse arıodum bnde bu kadar güsel yaparsam bunu sınavdan iyi bi not alırım heralde bırazcık calmıs gıbı olcam ama kusuruma bakmayın artık ılac gbı geldı bu bana:) smdıden cok tesekkrler emegınıze saglık...

düsünce cok guzel hocam tesekkureler..

gercektn cok güsel olmuss :) yaratıcı ve ılgınc elınıze saglık..sınavım ıcın gusel bıse arıodum bnde bu kadar güsel yaparsam bunu sınavdan iyi bi not alırım heralde bırazcık calmıs gıbı olcam ama kusuruma bakmayın artık ılac gbı geldı bu bana:) smdıden cok tesekkrler emegınıze saglık...

ben tam puan almıştım bu oyuncaktan,sen de alıcaksın merak etme..:)
teşekkür ederimm canımm..

ben tam puan almıştım bu oyuncaktan,sen de alıcaksın merak etme..:)
teşekkür ederimm canımm..
yalnız bıraz takıntılı bı hocamız var,eserınıze saygısızlık etmek ıstemem cok özur dılerım ama altına sunta gıbı daha saglamlstrıcı bıse koysam iyi olur mu? ya da kalın karton ya da ıcıne sünger gıbı bişe??

yalnız bıraz takıntılı bı hocamız var,eserınıze saygısızlık etmek ıstemem cok özur dılerım ama altına sunta gıbı daha saglamlstrıcı bıse koysam iyi olur mu? ya da kalın karton ya da ıcıne sünger gıbı bişe??
ben zaten onu sert bir suntadan yapmıştım,öyle göründüğüne bakma oldukça sert o..:) ama tabi sen bilirsin..

onu zaten kalın bir suntadan yaptığın zaman yeterince sağlam olur ki zaten benimki öyle,sağlam yani,bana kalırsa ayrıca altına mukavvaya gerek yok,mukavva aldın yapıştırdın altına,mukavvayı nasıl kamufle ediceksin,iyi yapışacakmı?? orasını bilmiyorumm..

onu zaten kalın bir suntadan yaptığın zaman yeterince sağlam olur ki zaten benimki öyle,sağlam yani,bana kalırsa ayrıca altına mukavvaya gerek yok,mukavva aldın yapıştırdın altına,mukavvayı nasıl kamufle ediceksin,iyi yapışacakmı?? Orasını bilmiyorumm..
bn sunta yerine mukavva demek istedim..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri