gerçektende çok güzel olmuş , buna benzer güzel fikirleriniz varsa paylaşmak isterim.tşk.
çok güzel olmuş teşekkürler...
ben teşekür ederimm canımmm..çok yaratıcı tşk
teşekkür ederimm hocam..çok güzel eğitici hocam..ellerinize sağlıkkk...
inşallah canım, ben teşekkür ederimm..çok teşekkür ederim inşallah ögretmen olurum da ögrencilerime yapacam
gercektn cok güsel olmussyaratıcı ve ılgınc elınıze saglık..sınavım ıcın gusel bıse arıodum bnde bu kadar güsel yaparsam bunu sınavdan iyi bi not alırım heralde bırazcık calmıs gıbı olcam ama kusuruma bakmayın artık ılac gbı geldı bu bana
smdıden cok tesekkrler emegınıze saglık...
ben teşekkür ederimm..düsünce cok guzel hocam tesekkureler..
yalnız bıraz takıntılı bı hocamız var,eserınıze saygısızlık etmek ıstemem cok özur dılerım ama altına sunta gıbı daha saglamlstrıcı bıse koysam iyi olur mu? ya da kalın karton ya da ıcıne sünger gıbı bişe??ben tam puan almıştım bu oyuncaktan,sen de alıcaksın merak etme..
teşekkür ederimm canımm..
ben zaten onu sert bir suntadan yapmıştım,öyle göründüğüne bakma oldukça sert o..yalnız bıraz takıntılı bı hocamız var,eserınıze saygısızlık etmek ıstemem cok özur dılerım ama altına sunta gıbı daha saglamlstrıcı bıse koysam iyi olur mu? ya da kalın karton ya da ıcıne sünger gıbı bişe??
mukavva aldım altına ben saglam olur mu :S ??ben zaten onu sert bir suntadan yapmıştım,öyle göründüğüne bakma oldukça sert o..ama tabi sen bilirsin..
bn sunta yerine mukavva demek istedim..onu zaten kalın bir suntadan yaptığın zaman yeterince sağlam olur ki zaten benimki öyle,sağlam yani,bana kalırsa ayrıca altına mukavvaya gerek yok,mukavva aldın yapıştırdın altına,mukavvayı nasıl kamufle ediceksin,iyi yapışacakmı?? Orasını bilmiyorumm..
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!